Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit írjak neki?

Figyelt kérdés
Hogyan indítsak egy beszélgetést a crushommal instagramon? Mit írjak neki ami nem unalmas, nem interjú szerű
2021. okt. 27. 11:10
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
88%

"Szia, mi a kedvenc dinód?"

Nekem bevált, 2 éve együtt vagyunk 😄

2021. okt. 27. 13:11
 2/13 anonim ***** válasza:
100%
Valami poénosat, az első válasza nagyon tetszik :D csak lazán
2021. okt. 28. 00:51
 3/13 anonim ***** válasza:
100%

Szia! Tudod mennyit nyom egy jegesmedve? ... Sokat keresgeltem a valaszt wikipedian , de igazabol pont annyit , hogy megtörje koztunk a jeget.

Bármivel is írsz rá nagyoon sok sikert neked/nektek! Ne félj nyitni felé! :)

2021. okt. 28. 14:18
 4/13 anonim válasza:
100%

Az 1-esnek ment a zöld! Úgyvan! Ne stresszeljél, csak könnyen! ;)

Én még réges, régen egy messzi vidéken, (xd) úgy kezdtem hogy megkérdeztem hogy mi a kedvenc színed? És ìgy full random és lazán kell csinálni... egyébként tényleg, dobj be valami véletlenszerű kérdést, nekem bevált! 6 éve járunk..😉

Sok szerencsét!

2021. okt. 28. 17:53
 5/13 A kérdező kommentje:
Már el kezdtünk beszélgetni és kérdeztem a kedvenc színét írtam egy érdekességet a kedvenc színéről és most mit kéne írnom?
2021. okt. 31. 07:00
 6/13 anonim ***** válasza:
100%
Huu ez az érdekesség a kedvenc színéről nagyon jó ötlet! Szabad tudni mit mondtál neki?
2021. okt. 31. 15:43
 7/13 anonim válasza:
Kérdező. Várnod kell. Sajnos. Én is így ezt csináltam. Ha visszaír, az jó jel :)
2021. okt. 31. 18:09
 8/13 anonim válasza:

És ez is jó ötlet.

Kezdj el róla írni, és felkelted a figyelmét arra, hogy érdeklődsz iránta. Fontos, hogy barátként beszélgess vele, utána, ha szorosan álltok már egymáshoz, lehet mélyebbre menni;)

7-es, és 4-es vagyok

2021. okt. 31. 18:11
 9/13 A kérdező kommentje:
6, megkérdeztem a kedvenc színét azt válaszolta hogy mindegyik színt kedveli és írtam hogy az sok kb 10 millió szín van a világon és írtam hogy én is szeretem az összes színt de a legjobban az erdő zöldet
2021. okt. 31. 18:12
 10/13 anonim válasza:

Akkor írj neki a zöld színről például pár sort, ha tetszett neki, akkor lehet mélyebbre menni, olyan értelemben, hogy írhatsz neki több sort. De ilyenkor ne az legyen, hogy küldesz neki sok kicsi üzenetet, és ő visszaír kb. Ennyit:

Te:

djhdbsjxjsbakakdbd

Dudhdhdjdjdj

Dudiqojcos

Ő:

Ok.

Ezt szerintem nem szabad, mert tönkre lehet tenni ezzel. 50-50 %-ban írjon mindkettőtök.

2021. okt. 31. 18:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!