Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit írjak neki?
"Szia, mi a kedvenc dinód?"
Nekem bevált, 2 éve együtt vagyunk 😄
Szia! Tudod mennyit nyom egy jegesmedve? ... Sokat keresgeltem a valaszt wikipedian , de igazabol pont annyit , hogy megtörje koztunk a jeget.
Bármivel is írsz rá nagyoon sok sikert neked/nektek! Ne félj nyitni felé! :)
Az 1-esnek ment a zöld! Úgyvan! Ne stresszeljél, csak könnyen! ;)
Én még réges, régen egy messzi vidéken, (xd) úgy kezdtem hogy megkérdeztem hogy mi a kedvenc színed? És ìgy full random és lazán kell csinálni... egyébként tényleg, dobj be valami véletlenszerű kérdést, nekem bevált! 6 éve járunk..😉
Sok szerencsét!
És ez is jó ötlet.
Kezdj el róla írni, és felkelted a figyelmét arra, hogy érdeklődsz iránta. Fontos, hogy barátként beszélgess vele, utána, ha szorosan álltok már egymáshoz, lehet mélyebbre menni;)
7-es, és 4-es vagyok
Akkor írj neki a zöld színről például pár sort, ha tetszett neki, akkor lehet mélyebbre menni, olyan értelemben, hogy írhatsz neki több sort. De ilyenkor ne az legyen, hogy küldesz neki sok kicsi üzenetet, és ő visszaír kb. Ennyit:
Te:
djhdbsjxjsbakakdbd
Dudhdhdjdjdj
Dudiqojcos
Ő:
Ok.
Ezt szerintem nem szabad, mert tönkre lehet tenni ezzel. 50-50 %-ban írjon mindkettőtök.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!