Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mitol remeghetett a keze?
Figyelt kérdés
A szalagavaton egyutt tancolunk es egy pillanatra meg kellett tartanunk az egyik pozt mikozbe fogtuk egymas kezet. Arra lettem figyelmes hogx a partneremnek remegett a keze ahogy osszeert a kezunk. Megkerdeztem tole hogy miert remeg a keze de nem kaptam ra valaszt. Tisztaban vagyom vele hogy sokmindentol lehetett de megfordult a fejembe hogy talan azert mert ideges volt amiatt hogy proban kell lennie vagx az ellentete hogy esetleg miattam remeget a szo pozitiv ertelmeben. Sose tudom hanyadan allunk egyszer tok jot beszelgetunk maskor meg sietne haza a probarol. Csak tulgondolom vagy fiuk nalatok van ilyen hogy remeg a kezetek a lany miatt?2021. okt. 26. 23:51
1/5 anonim válasza:
Nem a kezünk remeg, hanem a farkunk lüktet.
Egyrészt, tényleg ezer oka lehet.
Másrészt, ha nem keresi a társaságodat, mit foglalkozol vele?
Ha nem akar veled lenni, akkor felesleges, ha meg akar, csak fél, akkor lúzer, szóval szintén felesleges.
2/5 Ügyes77777 válasza:
Nagyon jó hogy nem vágtok egymás mellett
4/5 anonim válasza:
Ideges, de nem feltétlen miattad, hanem jól akar teljesíteni/a tánc miatti nyomás miatt. Nem írtál semmi olyanról, ami alapján úgy érződne akarna valamit.
5/5 A kérdező kommentje:
Rendben koszonom
2021. okt. 27. 20:44
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!