Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért kell hogy mérgesek...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért kell hogy mérgesek legyenek rám???

Figyelt kérdés
1 hétig dumáltam egy teljesen ismeretlen lánnyal messengeren. Érezem hogy bejövök neki, ő is nekem külsőleg, meg lassan belsőleg is egyre jobban kezd megtetszeni. Megbeszéltük hogy összefutunk egy buliban múlt hétvégén, minden jó volt, megtörtént a csók is, nem is 1x. Na most buli után kiderült hogy ez a lány csomó ismerősömnek bejön, van amelyiknek nagyon, és már több mint egy éve próbálkozik nála. Ezek az ismerőseim nagyon haragudnak rám, gondolom azért mert miért nem ők tetszenek a lánynak hanem én... (eddig amit tudok az 4 ember, ebből 1 az konkrétan meg akar verni,ezt a lánynak írta, meg egy pár ismeretlen is van aki most fedén nézhet rám). Mi ilyenkor a megoldás? Nem megyek szórakozni? Én ezt folytatni akarom a lánnyal, mi köze van az embereknek ehhez?
2021. okt. 25. 22:17
 1/3 anonim ***** válasza:

Apukám tudod ez olyan remek ovis módszer. Akiknek ilyen nagy a szája, hogy majd megver az a csajt nem sok mindenbe nézi. De... szerintem nem fog odaállni eléd, mivel elég nagy cumi az neki, hogy már így is alulmaradt hozzád képest, hiszen vitted a csajt.

Ha meg le is tolod a bugyiját hamar akkor aztán megintcsak mehet a --csába a srác. Jelenj meg minél több helyen a lánnyal hadd lássák a tiéd és másnak nincs esélye ott.

2021. okt. 25. 22:27
 2/3 A kérdező kommentje:
Kicsit fosok, mert egyik csavo (nem az amelyik irta hogy meg akar verni, de kineznem belole is) az eleg olyan bandaban van akik nem felnek verekedni, mondjuk eddig joban voltam veluk, nagyon remelem nem fog valtozni
2021. okt. 25. 22:42
 3/3 anonim ***** válasza:
Ha bármilyen formában megfenyegetnek, mehetsz a rendőrségre. Viszont ezeknek általában csak a szája nagy, a cselekvésig ritkán jutnak el. Minden mehet tovább a csajjal, nem lesz semmi gond.:)
2021. okt. 25. 23:52

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!