Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Pasik tik miert cukoljatok csipkelodtok a lanyokal esetleg tetszik vagy miert?
Figyelt kérdés
2021. okt. 24. 22:03
1/10 A kérdező kommentje:
Amúgy meg huje kerdes de miert hagynekem a csipos paprikas csipszebol 🥴🤣 vajon csak közeledni akar velem?
2021. okt. 24. 22:11
2/10 A kérdező kommentje:
Kötekedni***
2021. okt. 24. 22:11
4/10 anonim válasza:
Én azért szoktam csipkelődni vele, mert tetszik, igen. A paprikás chipsnek ehhez semmi köze szerintem
5/10 A kérdező kommentje:
Atol hogy itt bolondozok az meg nem azt jelenti hogy buta vagyok.Eszre vetem hogy it az szamit okosnak akik szexrol kerdeznek meg ijen szarsagokrol na azok egy igazi Dzsenik gondolom én
Én csak hujeskedni akartam amugy meg a csipszes temat a baratnom írta de tok mindegy 🙂
2021. okt. 25. 00:39
6/10 anonim válasza:
Szerintem inkább a helyesírásod miatt gondolnak butának. Szerintem nem vagy az, inkább fiatal. Biztos nem vagy 16 :D
7/10 anonim válasza:
5-ös vagyok.
Írástudatlan vagy. És a cigányok többsége az. Ezért feltételeztem. ( Üdv, egy cigány)
8/10 anonim válasza:
Azert cukkol hogy végre vegyél egy magyar kézi szótárt
9/10 anonim válasza:
ez az udvarlás irónikus formája
10/10 anonim válasza:
"Én csak hujeskedni akartam amugy meg a csipszes temat a baratnom írta de tok mindegy 🙂"
Pedig az első kérdés "helyesírása" megegyezik vele. Kitalálhattál volna valami jobb szöveget, ami hihető is
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!