Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek mit tegyek?...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek mit tegyek? (Többi lent!)

Figyelt kérdés
Szóval adott egy fiú akit szeretek. És kicsit hosszú történet, hogy hogy jutottunk el ideáig, de bevallotta, hogy 2 évig szerelmes volt belém (akkor én még nem voltam belé szerelmes), de most is még szeret, csak olyan hullám völgyben, hogy legtöbbször úgy érzi szeret, de néha meg úgy, mintha a húga lennék, de ő úgy gondolja, hogy ebből még lehet valami a közeljövőben. Az lenne a kérdésem, hogy most én vagyok a vak és nem látom, hogy tényleg szeretné, hogy végre én lépjek valamit, vagy csak túlgondolom? Mert sokszor mondják a barátnőim, hogy most már igazán léphetnék valamit, mert literálisan eddig csak a fiú lépett, én meg nem. Ha úgy gondoljátok, hogy lépjek valamit, akkor meg mit lépjek?
2021. okt. 23. 12:57
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Ha tetszik a srác, akkor persze, lépj azonnal.:)
2021. okt. 23. 13:55
 2/8 A kérdező kommentje:
És van ötleted, hogy mit és hogyan lépjek?
2021. okt. 23. 16:02
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Ha ő már bevallotta, akkor te is valld be, hogy szereted. Ha nem mered, vagy nem olyan ez a szituáció, akkor csak próbálj meg utalni rá. Pl. először is keresd gyakrabban a társaságát, kérdezz róla többet, legyél érdeklődőbb. Lehet, hogy ez is önmagában elég lesz. Ha nem, akkor adj egyre egyértelműbb jeleket
2021. okt. 23. 16:52
 4/8 A kérdező kommentje:
Hát igazándiból ez már megvolt😅 ő már tudja, hogy szeretem mert ennek kapcsán jött ez a téma. Illetve a vizsgák ellenére próbálunk a lehető legtöbbet együtt lenni. (Bár most hirtelen az a lány akivel másfél éve nem beszél hirtelen hatalmas barátja lett, de ennek ellenére nem tolakvó módon próbálom kihasználni a lehető legtöbb időt amikor csak ketten vagyunk)
2021. okt. 23. 18:57
 5/8 LuckyLevi ***** válasza:

Szerintem smarold le. Akkor tutti nem fog rad ugy gondolni, mintha a huga lennel.

Mondjuk arra a beszelgetesre kivancsi lennek, amikor azt mondta, hogy a kozeljovoben el tudna kepzeelni egy komoly kapcsolatot veled.

2021. okt. 23. 18:57
 6/8 A kérdező kommentje:
Hát nagy vonalakban annyi, hogy megkérdeztem, hogy mit érzett valaha irántam és erre ez volt a válasz
2021. okt. 23. 20:08
 7/8 LuckyLevi ***** válasza:
47%
És nem kérdeztél vissza, hogy mi az a közeljövő?
2021. okt. 23. 20:49
 8/8 A kérdező kommentje:
Sajnos nem :/
2021. okt. 23. 21:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!