Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok ez szerintetek mit jelenthet?
Figyelt kérdés
Szóval egy lány ismerősöm azt mondja rám állandóan hogy cuki vagyok meg ilyenek szerintetek lehet szerelmes? Ti mikor mondanátok egy fiura hogy cuki?2021. okt. 22. 22:41
1/4 anonim válasza:
Én mondom barátra, de kiszemeltre is, ha olyan dolgot csinál. Viszont én úgy vettem észre, hogy a többség inkább baráti értelemben használja. Egy biztos, ne egyetlen szó alapján próbálj következtetni az érzéseire.
4/4 anonim válasza:
Ha állandóan, akkor talán nem csak barátságból.
Attól is függ, hogy milyen hangsúllyal, miért mondja rád, mit csinálsz amiért mondja stb...
De ha nem úgy, hogy hozd már ide a táskámat, adj egy zsepit és erre jön, hogy kösz, cuki vagy, akkor azért az is más, érted ? :D
Illetve mindenkire mondja ? Ez a szava járása ?
Mert ha igen, akkor talán mégsem jelent olyan sok mindent.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!