Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csak én rágódok ennyit ezen? Többi lent
Ketten lesztek, úgyhogy elég nagy az esélye, hogy kezdeményezni fog (feltéve, ha látja rajtad, hogy te is akarod). Annyi lesz az egész, hogy elkezdtek smárolni, simogatni egymást, utána pedig lesz, ami lesz. Ha élvezed, akkor mehettek tovább, ha nem komfortos, akkor pedig nem engeded tovább a srácot.
Annyira nem fog fájni, inkább csak kellemetlen lesz.
Sok sikert!:)
Gyerekek nektek is megvan az a pasi aki átmegy "filmezni" mert a csaj szülei nincsenek otthon és legit filmezni akar? :D Ja nekem se...
Szerintem viszonylag kevéssé abban rejlik a probléma, hogy vajon mit akar csinálni. :D
Hogy kezdeményezz... hát mivel egy 18 éves csávóról van szó ezért igazából ha elég közelről felmondod neki a periódusos rendszert azt is célzásnak fogja venni. Mármint a pasid... kettesben vagytok... ha nem vágod képen amint a közeledbe megy akkor egész jó esélyed van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!