Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Csak én rágódok ennyit ezen?...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csak én rágódok ennyit ezen? Többi lent

Figyelt kérdés
Az a helyzet hogy a barátom holnap után át jön hozzám mert a szüleim nem lesznek itthon, és az a terv hogy filmezünk, de látom már egy ideje rajta hogy akarja, és igazából énis akarom, de énis szűz vagyok és ő is, és nekem fogalmam sincs hogyan kéne elérni hogy kezdeményezzen, én meg nem vagyok benne biztos hogy tudok kezdeményezni, vagy annak mennyi az esélye hogy magától fog kezdeményezni? félre ne értsétek tudom hogy mi hova megy meg ilyesmi, vagyis nem vagyok hülye😂, meg még azt is szeretném tudni hogy mennyire fog fájni az első alkalom?😅 (ha persze sikerül). 17/L, ő 18/F. Előreis köszi a válaszokat.
2021. okt. 20. 14:32
 1/2 anonim ***** válasza:
100%

Ketten lesztek, úgyhogy elég nagy az esélye, hogy kezdeményezni fog (feltéve, ha látja rajtad, hogy te is akarod). Annyi lesz az egész, hogy elkezdtek smárolni, simogatni egymást, utána pedig lesz, ami lesz. Ha élvezed, akkor mehettek tovább, ha nem komfortos, akkor pedig nem engeded tovább a srácot.

Annyira nem fog fájni, inkább csak kellemetlen lesz.

Sok sikert!:)

2021. okt. 20. 15:13
 2/2 October15 ***** válasza:
91%

Gyerekek nektek is megvan az a pasi aki átmegy "filmezni" mert a csaj szülei nincsenek otthon és legit filmezni akar? :D Ja nekem se...

Szerintem viszonylag kevéssé abban rejlik a probléma, hogy vajon mit akar csinálni. :D

Hogy kezdeményezz... hát mivel egy 18 éves csávóról van szó ezért igazából ha elég közelről felmondod neki a periódusos rendszert azt is célzásnak fogja venni. Mármint a pasid... kettesben vagytok... ha nem vágod képen amint a közeledbe megy akkor egész jó esélyed van.

2021. okt. 20. 19:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!