Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Mit gondoltok, komolyan...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit gondoltok, komolyan mondhatta? Nem tudom eldönteni, tudom hogy baromsag de két éve ezen rágódok.

Figyelt kérdés
Nem számítanak a körülmények, a lényeg, hogy egy srác két éve azt mondta, szeret. Semmi kertelés, csak odajött és kijelentette: "szeretlek". A hangja kicsit furán gúnyos volt, de most már több éve ismerem a srácot, nem tudja jól kifejezni az érzelmeit. Az igazság az, hogy nagyon bejött/bejön a srác, egyszerűen érzem, hogy vonzódunk egymáshoz testileg, ezen kívül viszont teljesen ellentétek vagyunk. Ennek ellenére a történtek előtt nagyon bírtam a személyiségét és jóban is voltunk valamennyire. A "szeretlek" egy szót nem beszéltünk ha nem volt muszáj. Nem is akarok vele kapcsolatot (tényleg teljesen ellentétek vagyunk), ráadásul azóta barátnője is lett. Csak szeretném tudni, hogy szerintetek komolyan gondolhatta-e (nem fogadásból mondta, vagy ilyesmi). "Kicsit" fura lenne, ha csak úgy megkérdezném tőle... :D

2020. márc. 22. 12:20
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Szeretlek szót ennyi ismeretség után szerintem nem mondta komolyan, mármint nem a szeretlek szó valódi értelmében. Ő lehet azt értette ez alatt, h. "bejössz, kívánlak, jó csaj vagy, bírlak". De ha komolyan szerelmes lett volna beléd, miért nem veled jött össze, miért nem tepert érted? Szerintem kb. azt érezhette, mint amiket te leírtál vele kapcsolatban.
2020. márc. 22. 13:00
 2/3 anonim ***** válasza:
100%
Ha komolyan mondta akkor most veled lenne.
2020. márc. 22. 15:00
 3/3 anonim ***** válasza:
100%

ha valakit szeretek nem felétlen azert mert akarok tőle olyat

am ha akarna lépne valamit

2020. márc. 22. 15:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!