Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vékonyabb vagy Ducibb lányok?
Figyelt kérdés
2021. okt. 10. 22:59
2/10 anonim válasza:
Bizonyos életkor alatt a vékonyabb, aztán kezd megjönni az ész, és rájönnek, hogy nem csak a külső számít.
3/10 anonim válasza:
Nekem be jön mind a két típus, inkább az össszkép ami számít a számomra.
4/10 anonim válasza:
Vékonyabb. Természetesen a belső számít. Azonban egy csúnya lánnyal nem állok le beszélgetni hiába jó ember. De ha mégis, lehetünk jó barátok de ennyi. Ez így logikus. Ha valaki nem vonz, az akkor se fog ha tiszta lelkű. Ha így lenne akkor az is mindegy lenne, hogy fiú e vagy lány az illető.
Nekem mindig is a vékonyak tetszettek, de volt egy illető aki hiába volt duci, olyan formás volt hogy váóó.
5/10 anonim válasza:
Ha kicsit duci, akkor legyen jó nagy melle. Ha vékony, akkor lehet bármekkora. A duci+kis mell nem jön be nekem. Viszont a nagyon nagy túlsúly sehogyan nem jön be, mert én sokat sportolok és atletikus alkatom van. Általában olyanokkal járok, akik mozognak.
6/10 anonim válasza:
Régebben csak vékony, most már inkább telt nagy mellell, ahogy az előző írta.
7/10 anonim válasza:
Én meg teszek rájuk, mert mind bolond, meg csak nyekeregnek. Elvárásokkal jönnek, és megfelelési kényszerben szenvednek. Többen kapcsolatfüggők, főzni nem tudnak, igénytelenek, és még sorolhatnám. Jobb az élet egyedül, mint sem egy kellemetlenkedővel egy légtérben szorongani. Felőlam aztán lehet vékony, sportos, kövér, meg három mellű, kb pont nem érdekel. Elegem lett egy életre belőlük, ez tény.
8/10 anonim válasza:
Előző válaszolót szerintem most dobták és megy a hiszti xddd
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!