Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért változott meg?
Sziasztok! Van egy srác aki tetszik nekem közel 1 éve.
Nem szoktunk beszélgetni, de egy szakra járunk egyetemen és ott néha váltottunk pár szót. Pont úgy van a beosztású k, hogy elég sok közös óránk van. Eleinte teljesen normális volt, mondhatni kedves. Alapból nem annyira kedves, kicsit bunkó. De tud normális is lenni, eléggé egyedi személyisége van. Még tavaly amikor egyetemen, az első hétben, amikor még nagyon senki sem ismert senkit egymás mellé ültünk az egyik órán. Sajnos csak egy alkalommal. Nem volt semmi jelentősége, hogy egymás mellé ültünk, csak annyi, hogy elég későn ért be, és már nem volt túl sok hely, valamint én ültem a legközelebb az ajtóhoz, amin bejött, ezért levetette magát oda. Nem beszéltünk sokat, de amikor váltottunk pár szót akkor mosolygott, meg úgy tűnt mintha kicsit zavarban lenne. De ezt azért furcsálltam, mert ő olyan társaság közepe fajta. Utána nem ültünk egymás mellett, de a többi órán beszélgettünk pár szót és végig tök normális volt. Meg úgy vettem észre néha nézett engem. Nekem mondhatni az elejétől fogva tetszett már. Viszont most vagyunk másodévesek, és teljesen megváltozott velem. Mondhatni bunkó lett. Teljesen ignorál. Mintha nem is léteznék. Nem történt köztünk semmi, amiért ennyire bunkó lehetne. Nyáron nem beszéltünk. De amikor pl a barátaimmal beszélgettünk a folyosón, nekik köszönt, nekem meg nem. Legalábbis amikor mondta, hogy sziasztok rám nem is nézett. Erre elkezdett a 2 lánnyal akik velem voltak beszélgetni. Tök jól elbeszélgettek 3, a 2 barátnőm néha szólt hozzám, de ő semmit. Mintha én ott sem lennék. Én közben figyeltem őt, emlékszem egyszer rámnézett, de én egyszerre elkaptam a szemem róla...
Nagyon rosszul esik, mert nekem azóta is nagyon tetszik. Most éppen nagyon beteg elvileg, ezen a héten sem jött és elvileg jövő héten sem fog bejárni. Az orvosok nem tudják hogyan fazhatott meg ennyire, de már több mint 1 hete 38-40 fokos láza van. Meg aludni sem tud annyira köhög, rossz a közérzete. Mellé a keze is eltört, valószínűleg műteni kéne... Eléggé aggódok érte, de sosem irogattunk, nem merek ráírni...
Szerintetek mitől lehet ez? Miért lett ilyen velem? Azt kihagytam, hogy 1-2 be is szólt valamit. De utána inkább levegőnek néz.
Én nem mondtam neki semmit. Nincs oka erre. Mondjatok légyszíves valami valószínű indokot, már nem tudom mi legyen. Ezzel kelek, ezzel fekszem.
Hajajj, több gond is van itt. A "sziasztok" rád is vonatkozik, többesszám, amiben benne voltál te is. Lehet nem nézett rád, de nem vagytok különösebben jóban, régen is beszéltetek, plusz ahogy mondod a társaság közepe, beszél és csajozik millió másik személlyel. Ebben semmi bunkó nincs, egy szót se szóltál te se hozzá. Azokkal beszélt akikkel közelebbi a viszonya vagy jobban bejönnek neki.
Ahogy írtad, melléd ülni is azért ült, mert az volt a legközelebbi szabad hely, de ha már ott van akkor nyilván miért ne beszélgethetne, ha teljesen más jött volna aki nem tetszik, azzal is váltasz pár szót.
A személyiségében nincs egyedi, tipikus kamasz, népszerűbb srác. Van bunkó énje, szeret hülyülni, de tud jófej is lenni vagy normális. Semmi látnivaló, mondjuk így - persze ettől még tetszhet, csak nem kell idealizálni.
Ha annyira bejön, akkor most aztán van millió téma amivel kapcsolatban írhatsz neki, kezdve attól hogy hallottad nincs jó passzban, hogy érzi magát? De a suliban is szólhattál volna hozzá, megkérdezhetted volna milyen nyara volt, miket csinált, beszélhettetek volna pl. arról ki merre járt nyaralni vagy bármi.
Nem azért hogy elszomorítsalak, de neki még vagy ezer másik lány van a közelében, akikkel tölti az idejét és akár kavargat.
A "sziasztok" valóban többesszám, de 3 voltunk. Én álltam a bal szélen. Erre ő csak a másik 2 lányra nézett.
Nem mondanám olyan kifejezetten a csajozós típusnak. 19 éves, eddig 1 kapcsolata volt, ha jól tudom 15 évesen jöttek össze és mielőtt elkezdte az egyetemet szakítottak. Nem tudom mi történt, de a lány nagyon gyűlöli. Pedig ha jól tudom ő mondta neki, hogy szakítani akar. Rá a lánynak 1 hétre lett új barátja. Közel 3 év után...
Ezt még egyik lány barátom mesélte, aki nagyon jóban van vele már régóta, mert ugyanabba középiskolába jártak. Állítólag utána teljesen depressziós volt. A családi kapcsolatai sem a legjobbak, szóval ez még rátett neki.
Igen, de meglepően kedves volt velem az első évben. Ekkor mintha kicsit bunkóbb lett volna, mint most. Mégis velem most lett bunkó, másokkal meg kedvesebb.
Figyelj, ezt nem tudom leírni. Így tényleg a szokásos népszerű srácnak tűnik, de nem olyan. Valahogy minden megvan benne, amitől nem tudom elengedni és sz*rni rá.
Hidd el nem annyira egyszerű ez. Nem merek ráírni így a semmiből. Nagyon régen beszéltünk annak ellenére, hogy mindennap találkozunk. Elég nagy a baráti köre, valamint nekem is akadnak. Mivel társaság közepe, aki mindenkivel jóban van, félek, hogy majd elmondja nekik, hogy írtam, aztán kiröhögnek...
Tudom, most gondolhatod azt, hogy ha ilyet kinézek belőle akkor miért tetszik stb. magam sem tudom...
Nem tudom mennyire olvastad végig, de írtam olyan is, hogy beszólogatott ok nélkül. Jó igaz kicsit szerencsétlenkedtem, de akkor sem kéne beszólni.
Nekem santit a tortenet.
Honnan a fenebol tudod, hogy mekkora a laza es meg a keze is eltort, ha mar egy hete nem jar be es meg az orvosok sem tudjak, hogy fazott meg, es___________________________________________________
Utana azt irod a 2. kommentedben, hogy minden nap talalkoztok.
Nekem tul vadregenyes a story, ahhoz kepest, hogy alig beszeltek, bar minden nap talalkoztok, de mar tobb mint egy hete beteg, es egy haromeves kapcsolata volt, es____________________________________________
Ha regenyt akarsz irni, ne itt teszteld.
Kérlek, ne kezdj el alaptalanul vádolni. Nem írok regényeket, csak már emiatt van hetek óta rossz kedvem.
Az a bizonyos barátnőm, aki jóban van vele, tudja, hogy nekem tetszik, ezért nekem elmondta, hogy éppen hogy van, mert megkértem rá.
Azért találkozunk minden nap, mert ahogy írtam eléggé hasonlóan jön ki a beosztásunk, így szinte minden nap látom.
Figyelj, attól még, hogy nem adok mindenre magyarázatot nem azt jelenti, hogy kitaláltam.
Sajnos nem beszélünk, de az egyetem miatt szinte minden nap látom. Több mint egy hete beteg, így értelemszerűen már 1 hete nem láttam, a kezét állítólag egy hete vasárnap törte el, nem tudom, hogy akkor már beteg volt - e, de valószínűleg igen, mert hétfőn nem jött. Igaz, a keze miatt se jött volna gondolom. 19 évesen lehetett már valakinek kapcsolata. Az unokatestvérem barátnője 14 éves volt, amikor összejöttek, most múlt 18 és azóta is együtt vannak. Egyéb kérdés?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!