Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit tegyek szerintetek?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek szerintetek?

Figyelt kérdés

Próbálom röviden leírni, de biztos hogy hosszú lesz, szóval ha végig olvasod és segítesz akkor köszi.

Tehát, rólam azt kell tudni hogy egy 18 éves fiú vagyok. Eddig soha nem volt párkapcsolatom meg semmi sem ami lányokkal kapcsolatos, szinte csak az ölelés volt a legtöbb ami eddig köztem és egy lány között történt. Nem tartom magam vonzónak, és az önbizalmam is 0, még az iskolában is folyton bántanak meg megaláznak, valószínűleg ezért.

Viszont előző szombaton elmentem egy házibuliba, ahol volt egy lány, akire azonnal felfigyeltem ahogy megláttam, mert nagyon szép volt és pont az esetem. Viszont úgy voltam vele, hogy ez a lány biztos nem állna szóba velem, még ha mertem volna szerintem akkor se próbálkoztam volna be nála. Aztán ittunk, részegek lettünk, és végül valahogy kettesben maradtunk a lánnyal egymás mellett ülve, aztán elkezdett ölelgetni meg nekem dőlt, és ez után lesmárolt. Majd így ültünk egymást átölelve kb. 40 percen keresztül, és többször is megcsókolt. Aztán mielőtt elment a buliból mondta hogy másnap írjak rá.

Véget ért a buli, reggel hazamentem, viszont úgy voltam vele, hogy nem írok rá a csajra, mert biztos csak az alkohol miatt volt ez az egész. Erre délelőtt a lány írt rám. És már majdnem egy hete irogatunk meg beszélgetünk. Kiderült róla, hogy sokan bántják az iskolában, még az apja is, tele van mentális problémákkal stb. Mondtam neki hogy velem megoszthatja a problémáit bármikor, és azóta így is tesz, és szegénynek tényleg elég zűrös az élete meg a mentális állapota. Aztán kb. egész nap vígasztalnom kell, ami nem zavar amúgy, de egy vidámabb beszélgetés sokkal jobb lenne.

Mondta, hogy valamelyik héten lemehetnék oda ahol lakik és találkozhatnánk, erre igent mondtam. Viszont nagyon félek ettől az egésztől, mi van ha tényleg csak az alkohol miatt csinálta ezt velem a buliban, és ahogy meglát józanul, elmegy tőlem a kedve? +Ha lenne is ebből valami, szerintem nagyon nem állok még készen egy kapcsolatra, mint mondtam alig van önbizalmam, valószínűleg a találkozáskor is nagyon félnék meg izgulnék, ami egy lánynak szintén nem vonzó. Nagyon furának tartom most ezt az egészet ami történik velem az utóbbi egy hétben, legszívesebben inkább kihátrálnék ebből, de nem lenne szívem "egyedül hagyni" a lányt, mert azt mondta én vagyok az egyetlen akivel meg tudja beszélni ezeket a dolgait. Szerintetek mit tegyek?

2021. okt. 9. 15:10
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem mindenképp találkozz vele, legalább 1 esélyt adj a dolognak. A leírtak alapján a csaj nyomul rád, ő kezdeményezett, ő írt, tehát elzavarni biztos nem fog, 1 hétnyi írogatás alapján már biztos lejött neki, hogy milyen a személyiséged. Az ő élete sem tökéletes, végre talált valakit akivel van közös pont, viszont neked most kell megragadni a lehetőséget, mert ha tutyimutyi meg csak ez a távolságtartó rendes srác beütést kelted, akkor maximum nagyon jó barátok lesztek, meg te leszel a lúzer akinek mindig kiönti a lelkét.
2021. okt. 9. 15:24
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Ha nem akarsz kapcsolatot, akkor hagyd a francba. A lány láthatólag szeretne tőled valamit. De 1-essel is egyetértek.
2021. okt. 9. 16:56
 3/4 anonim ***** válasza:
Ő is pont annyira fog izgulni, mint te, illetve pont annyira kevés önbizalma van, mint neked. Ha élvezted, ami történt, akkor ne hagyd magára szegény lányt, mert talán te vagy neki az utolsó esély.:)
2021. okt. 9. 23:21
 4/4 anonim ***** válasza:
100%
Találkozz vele! Az önbizalomhiánsodat most egy pillanatra arrébb kell tolnod, mert itt egy lány, akivel van közös pont és mimden rendben! Ha nem állsz készen egy kapcsolatra akkor mondd meg neki, hogy még nem állsz készen, és haladjatok lassan
2021. okt. 10. 01:06

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!