Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mi lehet az oka, vagy csak...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi lehet az oka, vagy csak sokat képzelek bele?

Figyelt kérdés
Van egy elég szép, "ismert" lány aki eléggé bejön, én nem vahyok túl ismert de csúnyának nem mondanám magam. Azt vettem észre hogy távolról szokott nézni, meg az ismerősei is, mikor meg elmegyek mellette mindig más irányba néz. Miért lehet ez?
2021. okt. 6. 16:40
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

1. Csak beképzeled magadnak. Mikor elmész mellette ezért nem néz rád, mivel eleve nem téged néz.

2. A te irányodba néz, de nem feltétlenül téged. Mikor elmész mellette szintén ezért nem néz rád, mivel eleve nem téged néz.

3. Téged néz, mert valami furcsát lát rajtad. Szégyellős, ezért nem néz rád amikor elmész mellette.

4. Téged néz, mert szimpatikus vagy neki. Szégyellős, szintén ezért nem néz rád amikor elmész mellette.

Ha legközelebb látjátok egymást mosolyogj rá, abból sok minden kiderülhet.

2021. okt. 6. 17:13
 2/4 A kérdező kommentje:
Az 1-eset azért zárnám ki mert van hogy 2 vagyunk egy helyen egy haverommal, aztán van hogy más haverokkal és akkor is néz, 2-es az könnyen lehet, 3 nem hiszem mert ilyen sokszor nem láthat rajtam furcsát, 4-esre is van egy kis esély.
2021. okt. 6. 17:26
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
3-as alatt azt is értettem, hogy pl. emlékezteted valakire. De ha ennyire foglalkoztat akkor menj oda hozzá és kérdezd meg;)
2021. okt. 6. 17:56
 4/4 A kérdező kommentje:
Igazad van
2021. okt. 6. 18:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!