Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Ez jelent valamit, vagy csak...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez jelent valamit, vagy csak én képzelek bele túl sokat?

Figyelt kérdés
Elsős gimnazista vagyok és még tapasztalatokkal se igazán rendelkezem ilyen téren, szóval nem igazán tudom, mit kezdjek a helyzettel. Az egyik tizedikes srác egy párszavas, véletlen folytán történt kis szóváltás után sorba bekedvelte facebookon az összes képemet úgy, hogy beszélni még nem beszéltünk és a sulin kívül még csak nem is találkoztunk. A barátai is sorban bejelölgettek. Ezután többször is láttam a termünk előtt lófrálni őket, de úgy voltam vele, hogy lényegtelen, biztos csak ismerkedni próbálnak az elsősökkel, vagy ilyesni. Viszont ma volt, hogy találkozott a pillantásunk ilyenkor, és bár szeretném ha ez jelentene valamit, nem vagyok biztos benne, hogy mindez mit takar, vagy, hogy erre mit kéne reagáljak. Nekem nagyon szimpatikusnak tűnik, de nekem ez még túl kevésnek tűnik ahhoz, hogy összeszedjem magam és esetleg odamenjek hozzá...
2017. jan. 26. 20:27
 1/1 anonim ***** válasza:
100%
Nem kell rákérdezni, csak barátkozz vele ha szimpatikusnak tartod aztán ha közelebbi viszonyban lesztek úgy is kiderül minden :)
2017. jan. 26. 20:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!