Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lányok! Tényleg az ilyen fiúk...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Tényleg az ilyen fiúk kellenek nektek ?

Figyelt kérdés
Nem vagyok elkeseredett meg semmi, csak egy elég furcsa eset ért, így elgondolkoztam ezen. Kb 13-15 év közötti lány-fiú társaság szállt fel a buszra, leültek stb. ki-ki a párja mellé a maradék meg 1 helyre csoporosult. Na de a lényeg, hogy csak így random a kis srác, akinek még a hangja sem mutált keresztbe ordít a buszon, hogy "verjem a szádba (lány neve)" miközben ott ül mellette a barátnője. Még jó pár ilyet eljátszott. Na már most, tényleg ez a viselkedés az amit a lányok vonzónak tartanak ?
2021. okt. 5. 20:07
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
80%
Sajnos a mostani 13-15 évesek nagyrésze valóban ilyen vadállatokból áll, de természetesen itt is vannak kivételek.
2021. okt. 5. 20:15
 2/11 anonim ***** válasza:
84%
nem 17l
2021. okt. 5. 20:29
 3/11 anonim ***** válasza:
89%
Gondolom az ilyen szakadt szukáknak biztos ez tetszik.
2021. okt. 5. 20:30
 4/11 anonim ***** válasza:
89%

Nem mindenkinek, de így is túl soknak. Ha úgy nézzük, ezeknek életükben nem kellene kapcsolatban lennie, közben már fiatal tiniként veretik. Később se lesz jobb, körbenézel és fogod a fejed milyen emberek vannak kapcsolatban.

Túl sok mindent lehet lenyomni az önbizalommal a világban, ezért ha valaki izgulós, nincs óriási önbizalma, reálisan látja magát és a környezetét vagy szorongós, az kb. el is áshatja magát.

2021. okt. 5. 20:38
 5/11 anonim ***** válasza:
8%

Egy baráti társaságba az ember jobban elengedi magát.

Lehet féltékenykedni. Sírni.

Hogy miért nem veled vannak úgy.

Neked nincs ilyen társaságod.

Féltékeny vagy ennyi.

Igazából ezeket az embereket nem feltétlenül kellene lenézni, mert általában sokkal életre valóbbak, mint a csendes társaik.

Akit én ismerek és hangok voltak mind nagyobb sikereket ért el, mint az árnyékok..

Hiába, elmentem én is Egyetemre. Az egész egy kész vicc.

A legnagyobb hang saját bárt nyitott, a másik ingatlanos céget, én pedig külföldön dolgozom, 3 nyelvet beszélek. 3 nap alatt megkeresem a szakmunkás bérminimumot. Sőt, azok akik semmire sem tartottak minket.. 1 hét alatt megkeresem azt, amiért ő dolgozott 1 hónapot, S diákhitel sincs..

Nyugodtan le lehet nézni minket suttyokat fiatalon, nincsen ezzel gond.

De én büszkén felvállallom, hogy 24 évesen saját házam van és 2 autóm és egy gyönyörű feleségem.

Azoknak akik lenézik ezt, nektek üzenem 🤗

2021. okt. 5. 21:08
 6/11 anonim ***** válasza:
58%
Persze, mi nőneműek mind kivétel nélkül mazochisták és elmebetegek vagyunk.
2021. okt. 5. 21:09
 7/11 anonim ***** válasza:
21%
Persze, mi férfineműek mind érzésnélküliek vagyunk,nekünk minden könyebb...
2021. okt. 5. 21:18
 8/11 anonim ***** válasza:
100%
Aki hasonlóan műveletlen, mint az a srác, annak bejön, de a lányok többsége (főleg idősebb korban) nem ilyen.
2021. okt. 5. 21:28
 9/11 anonim ***** válasza:
61%

Igazából a lány reakcióját kellett volna megnézd, mert az oké hogy egy barom, ez ellen nincs amit tenni. Az is lehet a lány is kínosan érezte magát miatta, mert az igaz, hogyha barátokkal van, akkor nagyobb szája van, mert kell előttük menőzni, stb. De ha a lánynak tetszett ez az elszólás, akkor nincs amit várni tőlük.

Kérdésre válaszolva, nem, nem jön be. A fiúk többsége ilyen, ami magában is elég probléma, de el lehetne viselni ha baromságból mondaná és csendben. De így, hogy kikiabálja az egész világnak konkrétan, akkor nagyon nagy paraszt.

16l

2021. okt. 5. 21:40
 10/11 A kérdező kommentje:
Rendben van 5-ös, most hogy ezt megosztottad mehetsz alukálni.
2021. okt. 5. 21:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!