Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogyan menjek oda hozzá suliban?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan menjek oda hozzá suliban?

Figyelt kérdés

Hali. Van egy lány akivel most a hétvégén elkezdünk dumálni. A mi sulinkba jár, és egész sokat beszélgettünk. Oda szeretnék hozzá menni élőben is, tudom is hol az osztálya, de félek, hogy fura lesz, és nem tudom mit kellene mondanom neki. Meg igazából attól, hogy így nem fogunk tudni beszélgetni, aztán csak nagyon cringe lesz.

Bármi ötletek, mivel lehet odamenni?

Kis segítségnek, beszélgettünk: zenékről, filmekről, tanárokról, hobbijainkról, bulikról.

De most így elképzelem, hogy bemegyek az osztályába odaállok mellé, es csak awkward lesz.

Vagy írok neki, hogy jöjjön ki beszélgetni, de igazából akkor sem nagyom tudom mivel kezdjem, hogy álljak neki.

Előre is köszi a tippeket, segítséget.

2021. okt. 3. 10:01
 1/10 anonim ***** válasza:
100%

Nem, ne menj be az osztályba :) Csak előjön a folyosón is, sasold.

Duma: hát pl. indításnak: Tök jól elbeszélgettünk akárhol. Folytatod, ha van valami pletyka tanárokról, vagy csak mi volt a suliban, osztályban. Volt/lesz a buli mostanában. Milyen filmet tervez megnézni. Haladt e a hobbijával. Pl.

2021. okt. 3. 10:42
 2/10 anonim ***** válasza:
100%

Ne menj be, hulyeseg, mindenki csak titeket nezne.

Hivd el valahova. Easy.

2021. okt. 3. 10:57
 3/10 anonim ***** válasza:
100%

Hívd ki szerintem, ne a többiek közé menj be mert akkor sokkal nehezebb beszelgetni hogy mindenki rad figyel hogy “ez nem is ide jar mit csinál itt”

Folyosón van akkor már adja magát úgyis:

Szia de jó végre élőbe beszélni, hogy telt a hétvégéd, mit csináltál stb. Arra figyelj hogy chaten ne kérdezz meg mindent tole, hogy legyen mit élőbe is!

Ha már elvagytok mondjuk kérdezd meg hogy eljön-e veled a büfébe (valószínű el fog) ha ott vagy kérdezd meg hogy kér-e valamit teát kávét péksütit stb. talan el fogadja tőled, de lehet nem kér majd semmit ne ijedj meg lehet nem meri még, de jól fog neki esni hogy felajanlottad és törődsz vele. Kicsit leültök valahova beszélgettek asszem 15 perc egy szünet szoval sok időtök nem lesz. Ha vége szépen vissza kíséred a terembe vagy ha kellemetlenül érezte magát akkor simán elköszönsz tőle. Ha az jött le, hogy milyen jól érezte magát akkor ne szolj hozza többet, ne irogass neki, mert akkor el kezdesz neki hiányozni.

Másnap ha mered, akkor élőbe, ha nem chaten mindenképp hivd el valahova suli utan… ha szimpi vagy neki biztos el fog veled menni. Ha nem akarsz ilyen nyomulós lenni akkor a másik:

Ma megyek árkádba, mert kell vennem ##-t van e kedved velem jonni. Ha nem ér rá de látszólag van kedve, akkor mindenkepp hivd el valahova és egyeztessetek hogy neki mikor jó… onnantól már adja magát minden☺️

2021. okt. 3. 10:58
 4/10 anonim ***** válasza:

Én sem javasolom az osztályba menni. Nem kell azonnal személyesen találkozni. Beszélgessetek úgy, mint eddig, de közben felajánlhatod neki, hogy szeretnél élőben is beszélgetni. Beszéljétek meg a helyet és időpontot.

A témát folytassátok, ahol abbamaradt, ill. boncolgassátok tovább.

2021. okt. 4. 14:45
 5/10 Senior Séf ***** válasza:
29%
Nyúlj be a gatyádba. Jó esetben találsz ott két olyan tojás formájú izét. Na, azok a tökeid! Most, hogy végre megtaláltad őket, nincs más dolgod, mint hozzájuk méltón viselkedni.
2021. okt. 4. 17:59
 6/10 Dezso_a_teve válasza:
100%
Szia...ne menj egyből oda hozzá a terembe.Szünetbe a folyosón integess neki vagy ,,véletlen" sétálj el előtte/mellette.
2021. okt. 4. 22:05
 7/10 A kérdező kommentje:

Vissza olvasom a régi posztom, és hát jót nevetek magamon:D

Fun fact, a barátnőm lett, de pár napja szakított velem:(

Csudálatos lány volt, köszönöm mindenkinek aki anno segített, széppé tettétek 2 és fél évémet!

2024. febr. 27. 15:46
 8/10 anonim ***** válasza:
Fel a fejjel rengeteget tanulsz egy kapcsolatbol idovel rajossz majd… amugy a 3. vagyok melyik modszer jött be?😅
2024. febr. 27. 18:25
 9/10 A kérdező kommentje:

Ami azt illeti nem egészen emlékszem már, elvégre több mint 2 éve történt.

De azt tudom, hogy sokat beszélgettem vele snapchaten, aztán suliba elhívtam egy kávéra szünetben. Egyből kévé után meg kihívtam randizni, igent mondott. Rengetegszer találkoztunk, főleg sétáltunk mindenfele, aztán eltelt 2 év. Sajnos vége lett, de innen is üzenem mindenkinek: Ha van egy lány aki tetszik, menjetek oda dumálni, csináljatok magatokból hülyét, és hívjátok el randizn! Én is boldog vagyok, hogy megtettem annak ellenére, hogy féltem, és nem bántam meg.

2024. febr. 27. 20:29
 10/10 anonim ***** válasza:
Jól tetted örülök hogy a büfés trükk bevált😄..ezek a fiatalkori élmények megmaradnak örülök hogy odamentél végül látod mit hoztál ki belőle két tök jó éved volt és ha egyszer ment megy legközelebb is! Nekem is nagyon nehez volt először megtenni de sikerült hozzád hasonlóan, azóta már nem vagyok együtt azzal a lánnyal, volt nekem is egy időszak amikor egyedül voltam, most lett megint barátnőm a korábbi élményeken felbátorodva. Csak így tovább majd várom, várjuk a fejleményeket!
2024. febr. 27. 20:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!