Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mennyi esély van rá, hogy...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyi esély van rá, hogy csak velem volt ilyen közvetlen?

Figyelt kérdés
Buliból hazafelé a buszon nem volt már ülőhely. Feljött egy lány, megállt mellettem ,megkérdezte odaengedem-e. Elég ittas voltam , azt válaszoltam ,hogy az ölemben van egy hely. Ezután az ölembe ült úgy ,hogy a nevét sem tudtam, kicsit beszélgettünk, azt mondta fázik, átkaroltam, aztán hozzámbújt, nem bánta ha fogtam a combját, derekát vagy a kezét. Kiderült hogy nem is ivott semmit egész este , mert valamilyen gyógyszert szed. Teljesen józan volt. Elkérte a telefonom és beaddolta magát snapen, meg instán. Odaértünk az én leszállómhoz, elbúcsúztunk egy szájrapuszival. Egészen reggelig nem is fogtam fel, hogy mi történt. Ma délután beszéltem vele messengeren a hajnalban történtekről, pozitív dolgokat mondott csak, meg kiderült hogy elég okos lány, aranyos, érti a viccet, külsőre sem kívánhatnék jobbat, 100%ig az esetem mondhatni. Mellékesen elég populáris, nagyon sok követője van, sok kép kint van róla, ami annyira nem szimpatikus nekem, de kicsit nyugtat, hogy ő viszont alig követ 50 embert, és abban én is benne vagyok. Nagyot csalódnék ha kiderülne hogy, neki egy ilyen eset az hétköznapi dolognak számít, de inkább most csalódjak mint később. Szerintetek?

2021. okt. 2. 16:55
 1/5 anonim ***** válasza:
61%
És utánna nyitottad ki a szemed,mert csörgött az ébresztő,mert reggel 6-van?
2021. okt. 2. 17:15
 2/5 A kérdező kommentje:
#1 én sem hinném el magamnak a storyt, kicsit mesebeli , de ez most kajak megtörtént xd
2021. okt. 2. 17:45
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Ha igaz akkor kezdeményezz,menj rá határozott férfi kell ezeknek!!! 1.-voltam.
2021. okt. 2. 17:48
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
Szinte biztos, hogy bír téged, jó úton jársz, hajrá!:)
2021. okt. 3. 07:54
 5/5 anonim ***** válasza:
0%
Álmodtál.
2021. okt. 3. 17:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!