Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem tudom helyesen döntöttem e?
Én a helyedben beszélnék a barátnőmmel, és elmondanám neki, hogy "elkezdtem jobban megismerni, és hogy megvan az összhang kettőnk között, hogy nagyon sajnálom, hogy így alakult, de remélem ez nem teszi tönkre a barátságunkat. Igaz, hogy nem szép dolog tőlem, de így alakult sajnos, az érzéseinkről nem tehetünk...."
De ezt mind kizárólag akkor, ha azt érzed, hogy tényleg lehet valami köztetek és érdemes vállalni a kockázatot, ha esetleg a barátnőd rosszul reagálná le. De ha igazán jó barátnők vagytok és ő tényleg csak álmodozik a fiúról, akkor szerintem meg fogja érteni. Ha nem is egyből de szerintem nem lesz akkora jelentőssége. Persze ez attól is függ, hogy a barátnődnek mennyire tetszik a fiú. De ezeket már neked kell mérlegelni, mert ezeket a részleteket csak te tudod (a te érzéseidre gondolok)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!