Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért viselkedik így? Mit tehetek ez ellen?
Figyelt kérdés
Van egy évfolyamtársam akivel közös spanyolunk van. Eredetileg a spanyol miatt kezdtünk el beszélni aztán jobban megismertük egymást. Nekem nagyon tetszik a srác, és kezdtem azt hinni hogy én is neki. Többször beszéltünk, mosolygott rengeteget meg mindig körülöttem volt. A legnagyobb baj hogy eddig spanyolon mellettem ült de mostanában egyik osztálytársammal (lány) van folyton. Mellette ül spanyolon és ha köszönök neki mindig vele van, rákérdeztem hogy ki neki a csaj és mondta hogy nagyon jó lány barátja. De nekem közelről sem tűnik úgy mintha barátok lennének, annak ellenére hogy kihallottam hogy a lánynak alakuló kapcsolata van, legalábbis a barátainak egy másik sulis srácról áradozott. De ez mindegy is, nem tudom eddig hol volt ez a nagy barátságuk, és most miért lettek ennyire jóban, na meg hogy engem már alig vesz észre a srác, amikor rám is úgy nézett mint ahogy erre a lányra… Mit tudok ezzel kezdeni? Én nagyon kedvelem a fiút de mintha ő már nem vágyna a társaságomra… Nekem viszont nehéz nem kommunikálnom vele, akkor is ha direkt úgy ír hogy ne legyen nagyobb téma felhozva2021. okt. 1. 07:23
1/5 anonim válasza:
Lehet hogy már túl lépett rajtad és most az az adott lány kell neki. Aztán ha megunja mellőle is továbbáll.
2/5 anonim válasza:
Igen, hát valszeg körbeérdeklődik, hogy ki a számára legjobb, s arra mozdul majd rá. Még az is lehet, hogy a végén arra jut, hogy te vagy az. Amit a végén írsz, az sajnos valszeg arra utal, hogy ő már nem akar tőled nagyon semmit.
3/5 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat, igazából elgondolkodtam és lehet hogy nem is lenne jó kapcsolatom vele. Majd úgyis lesz aki megbecsül “:D
2021. okt. 1. 15:09
4/5 anonim válasza:
3# igen, ez jó döntés, pukkadjon meg. Aztán majd ha magához tér, akkor kicsit kapálódzon, hogy szóba állj vele.
5/5 anonim válasza:
Tudom hogy számodra ez nm gyógyír, de nem vagy egyedül. Te sem állsz szóba (nem fogadod a közeledését), aki nem tetszik. Ő is válogat. Tényleg előfordulhat, hogy rájön arra, hogy Te kellesz neki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!