Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Meg merjem próbálni? Nem...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Meg merjem próbálni? Nem vagyok túl szép.

Figyelt kérdés

Az egyik gyakorlaton van egy fiú, aki nagyon szimpatikus nekem. Szeretnék megismerkedni vele, de elég félős vagyok. Nem tartom magamat annyira szépnek, sőt az önbizalmam eléggé a béka segge alatt van. Karantén alatt híztam is egy picit( de nem vagyok kövér). Eléggé félek a visszajelzésétől, hogy esetleg baromi ronda vagyok és sosem kezdene velem. Viszont tényleg nagyon szimpatikus. A táskáján láttam videójátékos és képregényes kitűzőket, azokat én is szeretem. Abban biztos vagyok hogy ő is visszahúzódó, nem igen beszélget senkivel. Arra gondoltam, hogy esetleg mellé ülnék vagy írnék neki egy levelet.

Tényleg nem vagyok egy Kylie Jenner kategória, az önbizalmam hiánya pedig eltakarja az apró csinos dolgokat is rajtam.

Szerintetek meg merjem próbálni?

2021. szept. 25. 17:20
 1/4 anonim ***** válasza:
69%
Mindenképp merd, de talán tudunk segíteni ha vagy itt vagy priviben kiraksz egy képet, és akkor talán pár tippet tudunk mondani hogy hogy mutasd meg az előnyösebb feled neki.:D
2021. szept. 25. 17:24
 2/4 anonim ***** válasza:
3%
Te tudod. Mondjuk én nem mondanám, hogy nem tartod magad szépnek. Egyébként miért akarnál valakit büntetni a csúfságoddal? (Nekem tényleg nem volt önbizalmam, és így gondolkodtam. Nem úgy, hogy áh, semmi önbizalmam, meg ronda is vagyok, de azért a farkán merek ugrálni, meg fogadja el, hogy neki ennyi jut.)
2021. szept. 25. 17:24
 3/4 anonim válasza:
100%
Próbáld meg , biztos örül majd neki
2021. szept. 25. 17:25
 4/4 anonim ***** válasza:
100%

Szép vagy, a fiatalság maga a szépség, nyíló virág. Meg úgy van ám, hogy ha kialakul a szerelem, a szerelmes nem a felszínt látja, hanem azt, ami az emberben végtelen és örök, szemmel láthatatlan, és a szép-nemszép dualitáson felül van.

Pont ez a szerelem, hogy az ember látja azt, ami fizikai látással nem látható. Ezért van, hogy egy kívülálló sokszor csak csodálkozik, "mit eszik rajta" nem érti hogy szeretheti azt az embert, akiben ő csak egy felszínt lát.

Bátorítsd, mosolyogj, beszélgess vele, ismerkedjetek meg.

Ha nem lesz semmi, akkor az is jó, akkor fogadd el, mert akkor nem jött létre a fenti folyamat, akkor nem is kell kapcsolatot létesíteni, mert az csak a szerelem megcsúfolása, amit nem kell tenni.

Mert a szerelem az élet legnagyobb ajándéka - ki kell várni, amíg elér. Akkor nagyobb lesz az embernél - a kifejezések is erre utalnak, "beborít a szerelem" "belestem" (mint egy verembe), tehát nem tehet mást az ember, mint hogy átadja magát ennek a nála nagyobb erőnek:))

2021. szept. 25. 18:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!