Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Csajok bejön ha egy srácnak...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csajok bejön ha egy srácnak hosszú haja van? Ha igen mi tetszik benne?

Figyelt kérdés
20f

2021. szept. 19. 22:36
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
Ha bejön egy srácon a hosszú haj, az azért lehet, mert illik az arcához/egyszerűen jól néz ki vele. Nem haj alapján válogatom a srácokat.
2021. szept. 19. 22:49
 2/11 anonim ***** válasza:
15%
Nekem biztos nem jön be...már ha ilyen vállig vagy lejjebb érő dobálós hajról van szó.A lányoknak áll jól a hosszú haj. A következő kérdés már az lesz, hogy a fiúk hordhatnak-e szoknyát?
2021. szept. 19. 22:50
 3/11 anonim ***** válasza:
80%
Nekem nem tetszik.
2021. szept. 19. 23:44
 4/11 anonim ***** válasza:
79%
Nem igazán jön be, de van akinek jól áll, persze ez attól is függ, hogy mennyire hosszú hajról beszélünk. Barátomnak kb. vállig érő haja volt mikor megismerkedtünk, és nem azt mondom oda voltam érte, de nem állt neki rosszul, és egyáltalán nem volt kizáró ok számomra (ennek ellenére azért örültem, mikor végre levágatta 😅).
2021. szept. 19. 23:45
 5/11 anonim ***** válasza:
88%
Nekem nagyon tetszik. Nyilván nem ez lesz a mérvadó egy kapcsolatban, nem ez fogja eldönteni, hogy összejönnék-e valakivel, de alapjáraton nekem nagyon nagy gyengém a hosszú haj egy fiún :D
2021. szept. 20. 00:34
 6/11 anonim ***** válasza:
88%

Nem a haj hosszúsága a döntő abban, hogy tetszik-e vagy sem. Hanem az, hogy ápolt-e, vagy zsíros-korpás-büdös-rasztás-ragad a kosztól.

A bajusz-szakáll sokkal jobban zavar. Az csak combkefének jó.

2021. szept. 20. 01:43
 7/11 anonim ***** válasza:
87%

Ha ápolt, dús és hullámos.

A homloknál ritkuló, de hátul hosszú, ritka, zsíros copfba fogott haj nem szexi.

2021. szept. 20. 08:05
 8/11 anonim ***** válasza:
42%
Nem tudom, de az nem jön be, ha egy srác nem tudja használni a vesszőket.
2021. szept. 20. 08:11
 9/11 anonim ***** válasza:
100%
Nem szeretem a hosszú hajat a fiúkon, inkább a rövidet vagy az olyan középhosszút, amit még nem húz le függőlegesre a súlya, és mindenképp váll fölé ér.
2021. szept. 20. 15:45
 10/11 anonim ***** válasza:
68%
Hát nekem nem tapasztalatom, hogy bejönnék a lányoknak.
2021. szept. 20. 17:33
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!