Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nyomulna ez a lány?
Figyelt kérdés
Most vagyok 24 évesen elsős egyetemista. Van egy lány az évfolyamon, 19 éves, aki nyomul, szerintem. A gólyatáborban ismertük meg egymást, már akkor nagyon mosolygott, igazából nem vettem róla tudomást, mert rengeteg lány mosolygott, vagy éppen röhögött rajtam, nem tudom. Mai nap viszont megint összefutottam vele, valahogyan kinyomozta, hogy hivatásos sofőr voltam pár évig, s megkért, hogy nem tudnék-e hétfőn, ha jövök az egyetemre útba ejteni, s bejuttatni őt is, mivel nem akar vasárnap visszamenni. Egy kávéra is meghívott. Én meg a címét nyomoztam ki, s tényleg nem kamuzott. Kihasznál inkább, vagy nyomul? Nem tűnik egy beképzelt egyéniségnek, aranyos, s igazából nekem is nagyon tetszik. Csak furi, hogy egy lány (nyomul?). Mit gondoltok?2021. szept. 17. 19:17
2/7 A kérdező kommentje:
Akkor helyesebben? Nyomul ez a lány?
2021. szept. 17. 19:29
5/7 anonim válasza:
Szerintem még 1-2 gesztust várj meg, míg konklúziót levonsz.
Ugyanis a sztori szerint valóban lehet, hogy bejössz neki és próbál közeledni (de sztem nem “nyomul”) feléd, de az is lehet hogy csak szeretné ezt a szívességet, és cserébe hívott meg kávéra hogy ne legyen lelkiismeret furdalása.
Egyébként meg ha egy teremben vagytok pl, vagy a folyosón, és folyton néz vagy oda-oda pislant, esetleg próbál másról is beszélni vagy ilyesmi, akkor nagy eséllyel bejössz neki
6/7 anonim válasza:
Van rá esély, hogy bejössz neki.:)
7/7 A kérdező kommentje:
Mondjuk furcsa kicsit, hogy a lakására hívott meg kávézni, már kérdezte, hogy milyen kávét szeretek. :) Azért nem élem bele magam 100%, de nem is szalasztom el. Vasárnap ráírok.
2021. szept. 18. 05:04
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!