Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Semmi jelet nem mutat az a...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Semmi jelet nem mutat az a fiú aki tetszik nekem (?)

Figyelt kérdés

Van egy srác aki bejön... próbáltam jeleket küldeni felé, például mosolyogni, szemezni, de egyszerűen nem lehet vele. Vagy háttal vagy oldallal áll nekem, vagy a földet nézi és mindenhova néz, csak rám nem. Nem nagyon látjuk egymást, mert nem egy osztályba járunk. Ő pedig idén jött át hozzánk. Eddig nagyszünetben láttam, de most eső van és nem mehetünk ki, szóval mindenki csücsül az osztályban. Talán ha lenne szünetünk jobban tudnék próbálkozni, de így nem lehet. Csak reggel látom amíg bemegyek a suliba, áll a haverokkal és cigizik.

Próbálkozzak tovább vagy ebből nem lesz semmi? Vajon van esélyem nála?

(mind a ketten 16 évesek vagyunk, de ő eggyel felettem jár)

2021. szept. 17. 13:20
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Nem szemezgetni kéne, hanem csinálni valamit (mellesleg ez nem pont neked lenne a dolgod szerintem) de ha egyszer másképp nem megy... Oda kell menni beszélgetni.
2021. szept. 17. 13:42
 2/4 anonim ***** válasza:
Már a másik kérdésedhez le írtam. Másoljam be ide?
2021. szept. 17. 16:17
 3/4 anonim ***** válasza:

Nyilván van oka, ha nem is néz rád. Ismer téged egy picit is? Vagy látott már?

Mert lehet h nem véletlen nem néz téged

2021. szept. 17. 16:47
 4/4 A kérdező kommentje:
Nem ismer egyáltalán. Még sosem beszéltünk
2021. szept. 17. 17:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!