Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit jelenthet ez a viselkedés?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit jelenthet ez a viselkedés?

Figyelt kérdés

Egy fiú az iskolában akivel mindennap látjuk egymást,ha elmegyek mellette latom hogy szándékosan nem nez rám,de ha mégis akkor rögtön elkapja a fejét.

Ezelőtt pedig sokat szemeztunk es egymásra mosolyogtunk,ezért is furcsállom ezt a viselkedest, de nem sokat beszéltünk eddig,ezért nem tudom nála ez mit jelenthet plusz nem felenk,legalábbis társaságban.Lehet hogy ennyire idegesitem őt vagy éppen az ellenkezője?

Valamelyik nap mikor elmentem közvetlen mellette,akkor is feltűnően lehajtotta a fejét,viszont elég idegesnek tűnt,hangosan kifujta a levegőt és mintha magában káromkodott volna valamit. Ez most azért lehet mert ennyire utalna?

2021. szept. 12. 22:05
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
59%

#9-es,

hidd el, hogy az nem én voltam. Nekem már diplomás unokáim vannak.

Ép testben épp hogy élek.

2021. szept. 14. 17:55
 12/15 anonim ***** válasza:
52%
Igen, és tini kapcsolatban adsz tanácsokat ? :D
2021. szept. 14. 19:37
 13/15 anonim ***** válasza:
54%
Már miért ne adhatna?
2021. szept. 14. 21:10
 14/15 anonim ***** válasza:
100%

#9 vagyok, az már mindegy, csak furi volt hogy egyszerre több életkora van, de lehet én néztem el:D

A 12-es választ már nem én írtam.

2021. szept. 14. 21:26
 15/15 anonim ***** válasza:

Hát képzeljétek, tisztelt kételkedők: valóban a 40-nek a duplája a korom.

Sosa sehol az én nevemmel (ssaa) nem írtam mást, scak 80, vagy ennél kevesebbet.

Mindenkit megnyugtatok, hogy nem vagyok pedofil sem, de a Tini párkapcsolatok oldalon nagyon előkelő helyezésem van (ma még nem néztem).

Sok tininek nagyon jó tanácsokat (nemcsak tanácsot - tanácsokat) adtam a problémája megoldására. És többen privátban is megköszönték.

Külön megköszönöm a 13. válaszolónak a kérdését, csak nem értem, miért pontozták őt le. Vajon kinek nem volt hasznos aa válasza? Ugyebár a válasz hasznosságát pontozzuk és nem mást.

2021. szept. 16. 10:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!