Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit jelenthet ez a viselkedés?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit jelenthet ez a viselkedés?

Figyelt kérdés

Egy fiú az iskolában akivel mindennap látjuk egymást,ha elmegyek mellette latom hogy szándékosan nem nez rám,de ha mégis akkor rögtön elkapja a fejét.

Ezelőtt pedig sokat szemeztunk es egymásra mosolyogtunk,ezért is furcsállom ezt a viselkedest, de nem sokat beszéltünk eddig,ezért nem tudom nála ez mit jelenthet plusz nem felenk,legalábbis társaságban.Lehet hogy ennyire idegesitem őt vagy éppen az ellenkezője?

Valamelyik nap mikor elmentem közvetlen mellette,akkor is feltűnően lehajtotta a fejét,viszont elég idegesnek tűnt,hangosan kifujta a levegőt és mintha magában káromkodott volna valamit. Ez most azért lehet mert ennyire utalna?

2021. szept. 12. 22:05
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
100%

Lehet bejössz neki és zavarban van ilyenkor. A másik, hogy régebben bejöttél neki amikor szemezgettetek és mostmár nem, és ezért kínosnak találja a helyzetet mikor találkoztok. Viszont szerintem inkább az első, és amit legalul írtál az iszonyat cuki ha azért csinálta mert tetszel neki *o*

Próbálj beszélgetni vele, akkor ki fog derülni, hogy mik a szándékai.

2021. szept. 12. 22:14
 2/15 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem is vagy az van hogy nagyon bejössz neki,vagy unja már az egészet és nem is akar foglalkozni vele.
2021. szept. 12. 22:24
 3/15 anonim ***** válasza:
100%

Tetszel neki, de megrekedtetek a szemezésnél, mert mindketten gátlásosak vagytok. Ha a közelébe kerülsz, megpróbálja elfedni az érdeklődését, az izgatottságát, ezért lehajtja

a fejét. Hogy kifújja lassan a levegőt, az is azt jelzi, hogy “na, megúsztam, higy kimutassam, mit érzek”.

Felteszem, valahogy “elmentetejk egymás mellett” a kezdetekben, és azt a következtetést vonta le, hogy te végül is nem vagy vevő rá.

Én bátran odamennék hozzá, s megkínálnám a csokimból, vagy ami nálam van. Elbeszélgetnék vele mindenféléről. Mindig a természetesség a legjobb út a kapcsolatteremtésben. Semmi túljátszás, semmibpóz, allűr. Csak a derűs természetesség. Próbáld meg.

2021. szept. 13. 01:30
 4/15 anonim ***** válasza:

Számtalan fiú I(de leány is) nagyon fél, ha elutasítják. Mintha ez földrengető dolog lenne. Kellemetlen, de kiheverhető. Ez a fiú is ettől félhet. Önts bele bátorságot és ah valóban szimpatikus Neked, akkor kezdjétek az elején. (Pl. kérjed meg, tudna-e segíteni valamiben, amit nem értesz valamelyik tantárgyból).

Ffi.

2021. szept. 13. 15:26
 5/15 anonim ***** válasza:
100%

Kb ilyen vagyok én.

A kiszemeltemmel szoktam nagyon zavarban lenni, félek hogy kiábrándult vmi kis dolog miatt, stb

2021. szept. 14. 00:20
 6/15 A kérdező kommentje:
#5 Megkérdezhetem hány éves vagy? Ilyenkor milyen jelekből hiszed azt hogy kiábrándult belőled?
2021. szept. 14. 08:07
 7/15 anonim ***** válasza:
59%

Kedves #5,

na, pontosan ettől nem kell félned. A fiatalok (lányok és fiúk) ismerkednek egymással, keresik a nekik megfelelőt, tehát válogatnak (a bőséges választékból). Bizonyára Te is utasítottál már el fiút. Miért is? Azért, mert valami nem tetszett benne, nem akartad rápazarolni az időd. Ha még nem utasítottál el, akkor majd bekövetkezik. A cipő-, ruhaboltban sem az első darabot veszed meg, hanem válogatsz. Így a jó, különben ha elfogadnád az első érdeklődőt, akkor lenne egy boldogtalan életed a halálig. Nem élünk abban a korban, amikor a lánynak el kellett viselnie egy házasságot azzal a férfivel, akit a szülők kiszemeltek neki (és fordítva - a fiúnak nem tetszett a leendő menyasszony).

Biztos, hogy kellemetlen a visszautasítás, de ezen túl kell tenni magát az embernek. Az sem kellemes, ha álláskereséskor nem leszel eredményes az óhajtott cégnél.

Az élet tele van ilyen elutasításokkal, visszautasításokkal. Ezzel kell élni és elviselni, ahogyan csak lehet.

Sok szerencsét és bátorságot. Mindenkit utasítottak már el valamikor.

2021. szept. 14. 08:08
 8/15 anonim ***** válasza:
59%

A "kiábrándult" szó helyett írhattam volna azt is, hogy "nem nyerted el a tetszéséét, nem vagy az esete, szőkét, barnát szeretne stb."

Pár napja voltam 80 éves, férfi vagyok, bő 56 éve házas. (Megnézheted, hogy az Egyéb kérdések kategóriában ma hányadik helyen állok. Ma még nem néztem, inkább előbb válaszolni szoktam).

2021. szept. 14. 08:14
 9/15 anonim ***** válasza:
48%
8# valahol meg azt írtad, hogy 40 valahány éves vagy. Most akkor mi az igazság? 😅
2021. szept. 14. 12:21
 10/15 anonim ***** válasza:
100%

"Lehet bejössz neki és zavarban van ilyenkor. A másik, hogy régebben bejöttél neki amikor szemezgettetek és mostmár nem, és ezért kínosnak találja a helyzetet mikor találkoztok."

A harmadik hogy régen nem jött be neki, ezért régen még fesztelen volt vele is, mint mindenki mással, mostanában viszont belezúgott, de közben olyasmi is történt, ami miatt szégyelli magát, ezért ilyen furcsa. Ez a valami lehetett olyasmi is, ami egyáltalán nem is ciki, csak ő érzi annak.

Bonyolultak ezek a tinik, annyira, hogy még egymást se értik. :)

2021. szept. 14. 17:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!