Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ha egy srác már nagyon az...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha egy srác már nagyon az elején le akar feküdni velem akkor biztos hogy nem akar többet?

Figyelt kérdés

Ő már idősebb és tapasztaltabb azoknál akikkel eddig dolgom volt. És hát nem az hogy erőszakos, finoman ér hozzám és normálisan beszél velem, de úgy eléggé olyan értelemben kezdeményez nálam és elég sokszor utal a dologra. Azt tudom hogy az előző barátnőjével is már akkor megtörtént amikor mégcsak ismerkedtek,nés utána 7 hónapig együtt voltak.

Azt tisztázzuk hogy nem vagyok olyan lány akire hónapokat-éveket kellene várni, és amikor csókolóztunk már akkor éreztem hogy működik közöttünk, az pedig nálam ritka hogy valakivel élvezem a csókot. Viszont azt nagyon nem akarom hogy kihasználjanak,kidobjanak,aztán a hátam mögött minden ringyónak elmondjanak.

Szerintetek van rá esély hogy nem feltétlenül csak ennyi lesz,akkor sem ha már az elején nagyon akarja, csak szereti olyan téren is megismerni a másikat? Nem azt mondom hogy mindjárt komoly kapcsolatot várok,mert ez úgyis azon múlik hogy hogyan alakul közöttünk de a fent említett dolgokat nem szeretném. Korábban mégcsak ilyen nálam fiatalabb,tapasztalatlan szűz fiúkkal volt dolgom akik még egyértelműen gyerekesek voltak egy lányhoz,ő az első nálam idősebb

16/L

2021. szept. 11. 15:48
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:
Ma este talizunk. Azt nem mondtam hogy én nem feküdnék le vele,igazából nem baj ha nem feltétlenül komoly kapcsolat lesz, szerelmes nem vagyok csak vonzódok hozzá. Csak az bántana ha mondjuk nem figyelmes velem és rossz élmény marad esetleg fáj is, és ha valahogy a hátam mögött kibeszél másoknak. De ezek úgyis akkor derülnek majd ki,csak érdekelt hogy a véleményetek alapján mire számítsak
2021. szept. 12. 15:01
 12/12 anonim ***** válasza:
77%
Hát ha ilyen könnyen megadod magad, akkor ne csodálkozz, ha majd kibeszél a hátad mögött. 16 éves vagy, a pali valószínűleg azon van, hogy mihamarabb ágyba vigyen, aztán majd jókat fog nevetni azon, hogy milyen naív vagy.
2021. szept. 12. 15:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!