Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lehet teljesen félreértelmezem...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lehet teljesen félreértelmezem a dolgokat. De jó lenne egy kis segítség?

Figyelt kérdés
Na szóval, tetszik az osztálytársam. Most érettségin vagyunk. Ő fiú, és nálam 3 évvel fiatalabb. 19. Én ügye 21 vagyok, mert két évet lehúztam egy másik suliban és későn jöttem rá hogy az a szakma nem nekem való. Most ebbe nem mennék bele nagyon. A lényeg hogy tetszik neked, de elég betoji vagyok. Egyrészt nem tudom ő hogyan érez irántam. Néha szokott nézni, de elég visszahúzodó típus. Én meg nehezen nyílok meg, nem tudom mit lehetne kérdezni tőle amivel kicsit kezdeményezhetnék vele. Én is nagyon visszahúzodó vagyok, lehet azért se mer. Viszont én sem tudom mit tegyek, hogy adjak neki jeleket? Nem igazán beszélünk, és ezen szeretnék változtatni.
2021. szept. 8. 14:51
 1/1 anonim ***** válasza:
100%

Menj oda hozzá és mondd azt:

Szia, láttam a múltkor, hogy néztél. Nincs kedved egy fagyihoz suli után? Még most kell nyalni egy utolsót amíg szép idő van.

Ha bejössz neki akkor csoki-vanília-eper, édes tölcsérbe.

Ha nem akkor úgyis mondja, hogy köszi, de a halott macskám sírjához sietek tanítás után a kiserdőbe.

Így vagy úgy de eldől a dolog, nem kell nyüglődj ezen.

Nem ciki egyáltalán, hidd el a fiúk szeretik a kezdeményező lányokat.

2021. szept. 8. 15:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!