Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Akkor ő is vonzódik hozzám szexuálisan? Nem tudok rajta eligazodni
Figyelt kérdés
Van egy barátom, fiú. 2 hete nagyon közel jött hozzám, felváltva nézett a szememre, a számra, izgultam, biztosan tudtam, hogy csók lesz. Mivel nem az a casanova alkat, miután egyszer szájrapusziztunk, utána megpróbáltam visszacsókolni neki rendesen komolyabban használni az akjkaimat, de akkor kitért előle. Ez nagyon rosszul esett mert így nem ertettem, minek próbálkozott akkor be. Ezt szóvá is tettem, és mondta hogy ha szingli lenne már rég smárolnánk. Ma újra taliztunk és megint elkezdte ezt hogy közel jött és csókot akart imitálni, viszont 1 hete szakított a csajával. Megmondtam neki kereken, hogy még egyszer velem ilyet nem játszik, nem dőlök be ennek a cselnek. Erre megkérdezte hogy rosszul esett-e a múltkori. Aztán megint jött közel, ő nem csókolt, csak varta hogy majd én. Megkérdeztem, hogy ezt minek, és mondta hogy teszteli a reakciómat. Sajnos nekem meg kicdit bejön (tudom nem kéne) és most úgy csókolóztunk hogy ő is visszacsókolt és megkérdezte hogy én hogyan nézek rá. Mondtam hogy simán barátként, ő meg mondta hogy szerinte ez extrák meg hogy szerelemmel "kedvelem"-e.2021. szept. 7. 10:24
3/5 anonim válasza:
Szivatja a fejed, te meg elég buta vagy hozzá.
4/5 anonim válasza:
Hát igen, 15 éveseknél még előfordul ilyesmi (bocs, de rossz kategória, ez nem szexualitás).
5/5 Senior Séf válasza:
Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!