Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok nektek jó lenne egy olyan kapcsolat ahol a fiú heti 1 napot foglalkozik veletek?
Figyelt kérdés
Tehát mondjuk 7ből 6 nap esetén maximum fél órát ír, nem találkozik veletek, és péntek délután heti 1 találkozás és egész nap rátok szánva.
Ez elég lenne?
2021. szept. 2. 12:39
A kérdező szavazást indított:
Igen
Nem
Talán
20 szavazat
2/11 A kérdező kommentje:
Mennyi lenne ami elég akkor?
2021. szept. 2. 13:52
3/11 anonim válasza:
Az kéne hogy ne sajnálja rám az időt. Mert baromi fontos lehetek neki hogy így beosztja a többi nap felém se néz. Én minden nap telefonálok a párommal, néhe üzenünk egymásnak napközben, 2-3x találkozunk, de ha van lehetőségünk több időt is szívesen tölt velem. Ha valami miatt nem tudnánk ennyit beszélni/találkozni, kevessebbel is beérném ha látnám hogy neki is fontos az hogy tudjunk találkozni és érdeklem. Ha valaki közölné hogy ennyi időt kapok és kész, nagyon rosszul esne és tuti azonnal otthagynám.
4/11 A kérdező kommentje:
Nem közölné hanem ezt tapasztalnád hogy ennyit foglalkozik veled.
A többi idejét magával töltené inkább
2021. szept. 2. 18:31
5/11 anonim válasza:
Akkor is kevés lenne. Ebből azt szűrném le hogy nem vagyok neki fontos, nem számít neki mennyi időt vagyunk együtt. Én ennél a barátaimmal is több időt töltök, nemhogy a párommal
6/11 anonim válasza:
Egyetértek az előttem szólókkal. Miért nem szeretnél több időt vele lenni?
7/11 A kérdező kommentje:
Szóval elvárás hogy az életben első helyen legyetek?
2021. szept. 2. 19:15
8/11 anonim válasza:
IGEN. De ne aggódj ,majd felnősz és megtanulod a fontossági sorrendet. Nem való neked még barátnő. A fontos dolgokra (ide tartoznak a szeretteink) igenis KÖTELEZŐ minőségi időt szakítani. Ha magadban akarsz lenni és emiatt sosem érsz rá, akkor vagy olyan barátnőt keresel ,akinek ez megfelel (na ebből nagyon kevés van) ,vagy átértékeled a magadra fordított idődet.
9/11 anonim válasza:
"Nem közölné hanem ezt tapasztalnád hogy ennyit foglalkozik veled."
Na ez meg egyenesen g.eciség.
10/11 anonim válasza:
Most őszintén tesó, ha a csajod így kezelne neked hogy esne? Szerinted egy kapcsolat így néz ki? Heti 1 napot kap a másik 'oszt jóvan, ossza be magának? Az, hogy egy egész nap az övé nem sokat javít a helyzeten. Sőt, semmit. Egy kapcsolat akkor működik ha időt fektetsz bele. Ha én ezt tapasztalnám a barátomtól, úgy rúgnám ki hogy 3 napig repül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!