Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Valakivel történt már ilyen? Mit gondoltok?
Szóval..
Van egy lány, aki iskolatársam, 11.-es, én már ötödévezek. Még tavaly, november eleje fele úgymond bepróbálkoztam nála, nem lett pozitív válasz (a módszert nem írnám le, nem szeretném ha magára ismerne, vagy bármi, de higyjétek el, nagyon egyedi volt). Igazából azóta nem láttam, mert ugye Covid, egészen augusztusig, amikoris a munkaadóm egy másik étterembe helyezett át. Hamar tudatosult bennünk, hogy munkatársak lettünk :D Azóta igazából egyszerse beszéltünk, tényleg egy szót se váltottunk, de mindíg azt veszem észre, hogy néhanéha rámnéz 1-2 másodperc, vagy csak egy pillanat erejéig, illetve néha olyan érzésem is van, mintha mondani akarna valamit. Amit tudok róla: részben zárkózott, nemnagyon ismerkedő embertípus, nem közvetlen.
18F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!