Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kinek van igaza?
Figyelt kérdés
Szóval a hét elején ráírtam ismerkedés céljából egy lány osztálytársamra, akit 7 éve ismerek. Elég sokat beszélgettünk, de igazából két nap után szerelmet vallottam neki (igen, írásban, mert nem akart találkozni velem a napokban, azt mondta, hogy elég sűrű a hónap vége neki), de azt mondta, hogy még senkivel sem szeretne összejönni, nem akar kapcsolatot. (Nem hirtelen írtam neki, bókolgattam, és célozgattam is rá sokat, hogy tetszik nekem) Ezt lerázásnak tekintettem, utána egy napig beszélgettünk, majd nem is válaszolt, az üzeneteimet sem nézte meg, úgyhogy hagytam a fenébe. Viszont volt egy gólyatáborunk, (mivel idén leszünk gimisek) ahol odajött hozzám egy két évvel idősebb, szép arcú, bomba testű csaj, aki kezdeményezett nálam, és végül összejöttünk. A korábban említett csaj, aki lekoptatott, vissza akart jönni hozzám, hogy most már kellek neki, viszont miután megtudta, hogy összejöttem valakivel, elhordott mindennek, hogy hazudtam neki, nem is szerettem igazán, satöbbi, satöbbi, de én nem érzem hibásnak magam, mert lekoptatott. Szerintetek?2021. aug. 29. 10:32
1/6 anonim válasza:
Nem is vagy hibás. Rosszul döntött, ezért elveszített.
2/6 anonim válasza:
Hát azért ha hét elején írtál rá, majd kedden szerelmet vallottál, aztán most meg már más barátnőd van, akkor tényleg nem lehettek valami mély érzelmeid felé, igenis szarul eshet neki, hogy olyan nagy szavakat használtál, amiknek nem volt súlya...
Ebben szerintem ha nem is hibás vagy, de lehettél volna meggondoltabb. A másik lánnyal sok boldogságot, bár szerintem ott is elhamarkodtátok, ha 1-2 nap alatt már összejöttetek.
:)
3/6 anonim válasza:
Úgy látom, neked mindegy, lyuk-lyuk.
4/6 anonim válasza:
Neked van igazad öreg, aki nem kapcsol időben az lemarad ennyi. Konkrétan visszautasított, innentől azzal ismerkedsz akivel akarsz. Hányszor van olyan, hogy egy csaj 50 kérő közül válogat, eggyel már szinte össze is jött, aztán mégis lelép egy másikkal. Egyébként jobb ha hozzászokik a leányzó, hogy nem mindenki hősszerelmes, hogy a még 10 év múlva is csak rá gondolnak, normális srác kap egy pofont, aztán már keresi is a következő csajt.
5/6 anonim válasza:
Kettes nagyon butasogat irt. Mi az hogy rosszul eshet neki? NEM ÍRT NEKI NEM NÉZTE AZ ÜZENETEIT. Mit kellett volna tennie a kérdezőnek ? Bánkodni az után aki szarik rá és annyiba nem veszi ,hogy visszaírjon? Jól tetted kérdezó ! Sokáig!
6/6 Senior Séf válasza:
Neked van igazad, de ugye tudod, mi jár annak akinek igaza van? A szája...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!