Felújitot házról van szó.Ha nagyobb mennyiségű vízet használunk a összefolyó rácson viszajön. Kinek mi a tapasztalata?
Valszeg valahol szar, vékony a cső ami vagy eldugul valamitől, vagy szép lassan benövi a genya. (ne kérdezd mi az)
Ki kell tisztítani, vegyszerrel, vagy lehet venni levegő pumpás tisztítót. Kézzel felpumpálod, ráteszed a lefolyóra, lezársz minden más nyílást a közelben és kioldod. Nagy levegőnyomással kitisztítja a lefolyókat.
ilyennel. Nemtomhol találsz itthon ilyet. Én annó a lidl-ben vettem.
a #-es profi a lefolyóban, hallgass rá. Ha egyelőre nem akarsz költeni, akkor tedd azt, hogy az összefolyó rácson egy nagy átmérőjű klotyópumpával megmozgatod a szifon vizét.
Ha hallod, hogy valahol hörög, azt dugaszold be, és önts vizet a lefolyóba, majd újra pumpáld..ha nem mozdul, vagy nehezen, akkor savazni kell, vagy forróvízbe lúgot, és azzal megpróbálni. Ha ez sem válik be, akkor szar munkát végzett a felújító. Meg kell csináltatni, mert jobb nem lesz.
Vastagabbra kell cserélni a csövet végig.
Mindig ilyen volt?
Ha igen akkor szerelési hiba.
Ha nem akkor dugulásod van de még lefolyik.
Az előbbi hozzászóló vagyok, figyelmeztetésként hozzáteszem:
Ne engedjétek, hogy bármelyik iparos a csapba mossa le a meszes, cementes, festékes szerszámait, vagy oda öntsön bármilyen koszos vizet! Idővel, általában a legmélyebb ponton megköt, és nem viszi ki se lúg, se sav, és a csőtisztítással foglalkozó iparosokon is kifog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!