Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szülők ti hogy állnátok a...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szülők ti hogy állnátok a dologhoz?

Figyelt kérdés

Szóval roma vagyok és elkezdtem járni egy magyar lánnyal aki elég módos családból van. A szülei elején ellenezték hogy együtt legyünk, de a csaj olyan rosszul viselte hogy a szülei még is megengedték hogy találkozhassunk. Három hónapot voltunk együtt úgy hogy egyszer sem voltam nála és ő sem nála csak sétálni szoktunk a szexet meg megoldottuk a kocsiban.A szüleivel sem találkoztam soha, pedig én beszéltem volna velük hogy tisztázzam, hogy én nem vagyok olyan mint a többi, de igazából látni se akartak. Szakítás előtt a lány apja(ő tiltott tőle az elején a leginkább) látta ahogy smárolunk és a markolaszom az exem seggét. Azt hittem hogy leszáll a bicorol és haza kerget, de mosolygott és köszönt. Az exem alig mert haza menni, de azt mondta hogy az apja nem szólt aztán semmit, de egy hétre rá szakított velem azzal hogy elmúltak az érzései. Kérdeztem hogy azért e lett vége mert az apja meglátott vele, ő azt mondta hogy nem és nem azért szakit velem mer roma vagyok. Szerintem ez volt a gond csak nem akart megbántani. Ti szülők inkább gátat szabnátok a gyereketek boldogságának, ha egy kissebsegivel jön össze?Hogy reagálnátok le apaként azt a fenti jelenetet?Nem hiszem hogy nagyon örült neki a faterja.

Én 24,ő 19.

Hozzá teszem normális roma vagyok, dolgozom és sosem loptam vagy ilyesmi.

2021. aug. 28. 22:52
 1/7 anonim ***** válasza:
91%
Negyedvérként kitartást neked,én nem vallom magam romának,de a normálisak közül valóak a rokonaim,unokatestvéreim is, EGY KALAP ALÁ VESZNEK MINKET,és ez így is lesz sajnos.
2021. aug. 28. 22:57
 2/7 anonim ***** válasza:
97%
Szerintem tart a szüleitől és mégis mondtak neki valamit, ami úgy tűnik, hogy hatásos volt.
2021. aug. 28. 23:21
 3/7 anonim ***** válasza:
97%

Bár én nem szülő vagyok, sőt, még fiú sem, de sajnos én is lettem már eldobva azért, mert a fiú anyukája nem szimpatizált velem, és annyira telebeszélte a srác agyát, hogy inkább engedett neki (se én se a fiú nem volt roma származású, egyszerűen csak nem kedvelt engem az anyuka). Akkoriban nagyon bántott, de mostmár jobbnak érzem hogy ennek vége lett, mert ha egy huszonéves fiút ennyire manipulál az anyja, akkor nem is tudom, hogy hogyan tudtunk volna jól működni egy kapcsolatban.

Alapból viszont egyáltalán nem értek egyet azzal, ha egy szülő beleszól a gyereke kapcsolatába bizonyos mértékig. Nyilván ha azt látja, hogy a fiú részeges, vagy drogozik vagy esetleg erőszakos, agresszív a lánnyal, akkor igenis kiraknám a szűrét, ha szülő lennék. De azt undorító dolognak tartom, hogy esetleg csak azért, mert roma származású vagy, azért eltiltott a lányától. Mert oké, lehet óvatosabb, de ha normális vagy, ha nincs semmi baj veled, akkor nem hiszem hogy bármi köze is lenne ehhez egy szülőnek. Tönkretenné a gyereke kapcsolatát csak azért mert előítéletes egy adott rasszal szemben? Az egyén többet számít, mint a származás, az adott személyt kell ismerni, mert csakis az számít szerintem.

2021. aug. 28. 23:25
 4/7 A kérdező kommentje:
Előző igazad van, de hát ez van. Ő jobban érdemel amúgy is mint én. Én szerettem, ő is engem... tartott míg tartott csak az esik szarul hogy nem őszinte velem, persze oké nem akar megbántani ezt is meg értem...Nem ez az első kapcsolatom ment tönkre azért mert ez miatt , már bele sem kezdek magyar lánnyal kapcsolatba, roma lányok meg nem jönnek be, nem tudok azonosulni velük. Én személy szerint nem tartom magam romának, nem tartom a sok hülye roma hagyományt be meg ilyenek.
2021. aug. 28. 23:39
 5/7 anonim ***** válasza:
80%

3as vagyok

Nagyon sajnálom, hogy nem fogadnak el az emberek, remélem neked a legjobbakat, és kívánom, hogy megtaláld azt, akivel előítéletek nélkül boldog tudsz lenni. De hidd el, vannak emberek, akik nem ítélnek csak emiatt, ne add fel :)

2021. aug. 29. 00:12
 6/7 anonim ***** válasza:
50%

Egy normalis szulo nem az alapjan itel, hogy roma vagy hanem elotte talalkozik veled.

Kereshetsz magyar lanyokat de inkabb olyat aki mar nem a szuleivel el, igy nem is tudjak tiltani

2021. aug. 29. 15:24
 7/7 anonim ***** válasza:
Ilyen bárkivel előfordulhat, semmi köze a történtekhez a származásodhoz.
2021. aug. 29. 16:38

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!