Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ha nem számít a magasság,...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha nem számít a magasság, akkor miért van a legtöbb lánynak 180+ magas pasija?

Figyelt kérdés

Még a 150 centisnek is, aki a válláig sem ér fel...

Csak kérdezem.

2021. aug. 27. 22:25
1 2 3 4
 21/31 anonim ***** válasza:
100%
Az az igazság, hogy a látszat sokszor csal, főleg messzebbről. Én is hittem már azt egy fiúra, hogy 180 tuti van, de csak 173 volt, mert a barátnője mellett magasnak tűnt. Lehet te is sokszor optiakai csalódás áldozata voltál, ezért gondolod így ezt a dolgot. (Amúgy egy barátom sem volt több kb. 176 centinél.)
2021. aug. 28. 16:18
 22/31 A kérdező kommentje:
Nem volt ilyen, nagyon jó a szemmértékem ez többször bebizonyosodott már. És ahogy írtam 180 lehetek, szóval eléggé észreveszem aki magasabb nálam.
2021. aug. 28. 16:20
 23/31 anonim ***** válasza:
#22 Akkor csak a zárójeles részt nézd!
2021. aug. 28. 16:26
 24/31 anonim ***** válasza:
72%
Ezt megint egy olyan srác írta ki, akinek semmi sem jött össze a csajokkal, ezért pedig őket hibáztatja, illetve ezzel nyugtatja magát, hogy csak a magasság miatt nem megy neki ez. Nem, ez nem így van. A magasságtól a siker teljesen független.
2021. aug. 28. 16:26
 25/31 A kérdező kommentje:
Láttad az előző válaszaim 24-es? Remélem nem hülye vagy hanem csak figyelmetlen...
2021. aug. 28. 16:27
 26/31 anonim ***** válasza:
91%

180 vagy? Tudod, hány életképes, nálad 10+ centikkel alacsonyabb pasi happolja el előled a nőket, alacsonyakat és magasakat is? 😂 Segítek, rengeteg. Átlagmagasak közül meg még több.

Ja és ha akkor egy 150 centis nő meg egy mondjuk 185 centis férfi egymásba szeretnek, talán ne jöjjenek össze, mert neked akkor nem jut alacsony nő?

2021. aug. 28. 16:56
 27/31 A kérdező kommentje:
Jó, rájöttünk hogy az első feltételezés volt a nyerő.
2021. aug. 28. 17:00
 28/31 anonim ***** válasza:
33%
Magyarországon a férfiak átlagmagassága 176 cm. Kétlem, hogy így a legtöbb lánynak/lányok többségének 180+ centis pasi jutna.
2021. aug. 28. 20:23
 29/31 anonim ***** válasza:
17# Nem egóból de simán megmondom 1-3 centi eltéréssel
2021. aug. 28. 22:44
 30/31 anonim válasza:
50%

Ez biztos jó kifogás neked, hogy miért nincs barátnőd. 5 cm-vel nagyobb lennél, pont ennyire nem lenne szerintem, mert nem ebben van a hiba. És a kifogáskeresés visz előrébb. Azért mert ezt látod, ezt akarod látni, attól még vannak kapcsolatai az alacsonyabbaknak is. 180 cm-vel már szép magas vagy, szóval nagyon sok lánynál lenne esélyed, azt keresd meg, hogy mivel taszítod őket, melyik jellemvonásoddal, mi az amit igazán nem találnak benned a lányok. És azon dolgozz. A magasságod úgyis fix.

Én 173 vagyok, és nem jönnek be a nagyon magas srácok egyáltalán. Rossz nézni, mikor egy lánynak majd kitörik a nyaka, hogy felérjen a srác szájához egy csókra.

Nekem minden barátom jó ha 10 cm-vel volt magasabb nálam.

A férjem a legjobb, 4 centivel magasabb nálam, kényelmes, és mégis meg van az az érzet, hogy "felnézhetek rá", de nem kell lehajolni hozzám. :D

2021. aug. 30. 10:32
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!