Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Fiúk ti milyen jeleket adtok...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk ti milyen jeleket adtok egy adott lánynak ha bejön nektek?

Figyelt kérdés

2021. aug. 27. 20:18
 1/5 anonim ***** válasza:
79%
Én 440Hz-en rezgetem a hangszálaimat, miközben a szemeimmel kaccsintgatok, a kezemmel pedig szivet formálok.
2021. aug. 27. 20:20
 2/5 anonim ***** válasza:
92%
Sokat nézem és ha látom, hogy észrevesz abban a másodpercben leveszem róla a szemem. Kb. ennyi. Semmi kacsingatás, semmi kommunikáció, semmi közösségi oldalas cucc, semmi, csak bámulom, amikor nem látja, mert többre nem vagyok képes.
2021. aug. 27. 21:02
 3/5 anonim ***** válasza:
76%
*kacsintgatás
2021. aug. 27. 21:03
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
Én az ilyen szemezgetés, kacsintgatásban nem hiszek. Odamegyek hozzá,megpróbálok szóba elegyedni, aztán lesz ami lesz.
2021. aug. 27. 21:50
 5/5 anonim ***** válasza:
84%
Nem igazán szeretem az ilyen jelekkel kommunikációt. Ha tetszik a lány akkor randira hívom, ha jól érzem magam vele, és ez fordítva is így van, akkor több randi. Igazából ha úgy vesszük ezek is jelek, de ezek olyanok, hogy rögtön lejön mik a szándékaim.
2021. aug. 27. 23:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!