Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk ti milyen jeleket adtok egy adott lánynak ha bejön nektek?
Figyelt kérdés
2021. aug. 27. 20:18
1/5 anonim válasza:
Én 440Hz-en rezgetem a hangszálaimat, miközben a szemeimmel kaccsintgatok, a kezemmel pedig szivet formálok.
2/5 anonim válasza:
Sokat nézem és ha látom, hogy észrevesz abban a másodpercben leveszem róla a szemem. Kb. ennyi. Semmi kacsingatás, semmi kommunikáció, semmi közösségi oldalas cucc, semmi, csak bámulom, amikor nem látja, mert többre nem vagyok képes.
4/5 anonim válasza:
Én az ilyen szemezgetés, kacsintgatásban nem hiszek. Odamegyek hozzá,megpróbálok szóba elegyedni, aztán lesz ami lesz.
5/5 anonim válasza:
Nem igazán szeretem az ilyen jelekkel kommunikációt. Ha tetszik a lány akkor randira hívom, ha jól érzem magam vele, és ez fordítva is így van, akkor több randi. Igazából ha úgy vesszük ezek is jelek, de ezek olyanok, hogy rögtön lejön mik a szándékaim.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!