Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Fiúk ez nálatok mit jelent...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk ez nálatok mit jelent vagy miért van?

Figyelt kérdés
Tegnap tök jól elvoltunk egy sráccal, egész nap beszélgettünk hol komoly, hol kevésbé komoly témákról, nevettünk is egy csomót meg minden. Ma meg konkrétan hozzám se szólt, rám se nézett, ha látta, hogy egy helyiségben lennénk akkor inkább megfordult és megvárta míg kimegyek. Ez most így mi? Tudtommal nem tettem ellene semmi rosszat. Munkatársak vagyunk és csak velem viselkedett így, mindenki mással full normális volt meg poénkodott velük.
2021. aug. 27. 17:09
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Ezt inkább tőle kellene megkérdezni.
2021. aug. 27. 17:19
 2/9 anonim ***** válasza:
83%
Nem tudom, én nem szoktam ilyet csinálni. Talán fel akart szedni, de nem jött össze azonnal, így már másoknál próbálkozik. Azért az nem mindegy mennyire volt baráti jellegű az a beszélgetés, sokan egyből többet akarnak belelátni. Egyébként a legtöbb srác csak úgy nem beszélget egész nap egy lánnyal, hacsaknem tényleg ilyen nagy társasági ember. Mindenesetre én csak abban az esetben kerülnék így valakit, ha valami kínos, vagy sértő dolog történne, egyébként biztos váltanék legalább pár szót, még akkor is, ha nincs semmi hátsó szándékom.
2021. aug. 27. 17:24
 3/9 anonim ***** válasza:
80%
Talán megsértetted.
2021. aug. 27. 17:30
 4/9 anonim ***** válasza:
92%
Sztem olyat mondtál, amit nem kellett volna. Hasonló velem is történt (csak én fiú vagyok), beszélgettem egy lánnyal, tok jó volt minden, nevetgéltünk stb. aztán mondtam valamit "durvát" és utána alig akart hozzám szólni, inkább elfordult majd elkezdett telefonozni, aztán kiment a teremből.
2021. aug. 27. 17:37
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
Valami gáz dolog volt, vagy egyéb ok miatt miatt távolodni akar. Utóbbi esetében leginkább azért, mert lehet félreértenéd (ahogy azt már meg is tetted), ő nem akar többet tőled, csak szívesen beszélgetett akkor és nem több.
2021. aug. 27. 19:12
 6/9 anonim ***** válasza:
100%
Lehet valaki pletykált rólad valamit ami nem tetszik neki, de ez csak egy tipp.
2021. aug. 27. 19:33
 7/9 anonim ***** válasza:
82%
Vannak ilyen "taktikák", hogy el kell bizonytalanítani a kiszemelt lányt, mert az úgy lesz jó. Lehet ő is ilyesmiben mesterkedik.
2021. aug. 27. 20:07
 8/9 anonim ***** válasza:
100%
#7 jó kis taktika, szerintem ezzel 95%-ban az ellenkezőjét érik el.
2021. aug. 27. 21:07
 9/9 anonim ***** válasza:
100%
#8 Ez így igaz, mégis sokan csinálják.:(
2021. aug. 27. 23:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!