Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lányok titeket mennyire...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok titeket mennyire feszélyezett az első ottalvós ébredés?

Figyelt kérdés

Mármint most vagyok itt nála először, és hát na, reggel el kéne végeznem most azt a bizonyos dolgot, tudjátok...

Hogy tudnék észrevétlenül elmenni a mosdóba? Hazamegyek az nem opció, mert 3 óra az út és csak holnap terveztem hazamenni mivel eleve úgy készültem ha jó lesz maradok tovább...

2021. aug. 27. 08:36
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
100%
Amit az előző írt, hogy zuhanyzással egybekötöd, az is jó ötlet, de amúgy simán csak kimész, mintha pisilnél, nem kell azt mindenkinek tudni, hogy te mit csináltál bent.
2021. aug. 28. 16:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!