Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok titeket mennyire feszélyezett az első ottalvós ébredés?
Mármint most vagyok itt nála először, és hát na, reggel el kéne végeznem most azt a bizonyos dolgot, tudjátok...
Hogy tudnék észrevétlenül elmenni a mosdóba? Hazamegyek az nem opció, mert 3 óra az út és csak holnap terveztem hazamenni mivel eleve úgy készültem ha jó lesz maradok tovább...
kimész
ajtót becsukod
bezárod
elvégzed
kijössz
így ;)
Van abban valami, amit itt írtak már néhányan. Ha van valaki elég érett a szexhez, vagy egyáltalán ahhoz, hogy a pasijával aludjon vagy a barátnőjével, akkor ahhoz is elég érett, hogy tudja hogy működik egy szervezet.
Nincs annyira undi dolog a természetes biológiában, ő is elvégzi a dolgát és te is. Nincs ebben semmi természetellenes. Fogod és kimész.
Tényleg nem kell ebből akkora ügyet csinálni. Ha valaki ezt nem bírja megérteni, annak nem való még a kapcsolat. Én egy találkozót vagy együtt alvást sem mondtam vissza még azért, mert a lánynak megvan. Oké, hogy nekit picit kellemetlenebb, mert ugye akkor menni kell cserélgetni is. De feláll kimegy és kész. Ha kell valami neki akkor sétálgatok én helyette, ő meg pihizzen. De aki ha azt mondja erre is, hogy "fujj" annak nem kell barátnő.
Ilyen a biológia és kész. Ezt el kell fogadni.
Szinte biztos, hogy a pasid sose szokott wc-re menni.
Lehet nincs is wc a lakásban.
Kakkants bele egy nejlonzacskóba és dobd ki az ablakon amikor nem figyel.
nem értem, miért kell leszólni a kérdezőt. sokaknak ezzel akkor is gondja van ha nem otthon vannak, hanem valaki másnál még akkor is ha a szex témát nem is érintik. és oké, természetes dolog, mindenki csinálja persze, nincs is más választásunk, de csak ha azt nézzük, hogy a szex mára természetes beszédtéma lett, a kakilás pedig nem, akkor máris érthető, hogy ez nem egy olyan dolog ami kényelmesen érinti az embereket az otthonukon kívül.
egy opció, hogy kevésbé legyen kellemetlen/egyértelmű: kösd össze a zuhanyzással. Azaz menj el reggel zuhanyozni, akár kezd el engedni a vizet, legyél gyorsan túl a nagydolgon, majd gyorsan lezuhanyzol.
őszintén szólva idegen helyen nekem is kényelmetlen dolog ez, legyen szó egy srác lakásáról, közös nyaralásról a barátokkal, vagy egy hotelről.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!