Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Gáz ha nekem az idősebb nők...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Gáz ha nekem az idősebb nők jönnek be? (Hozzám képest)

Figyelt kérdés

A korombeli lányok nagyon idegesítőek, kurvásan öltözködnek, mutogatják magukat, úgy hogy nincs is mit, btw egy 25-30-as jó alakú érett nő sokkal jobban bejön. Ez mással is van így?

16/F

2021. aug. 26. 10:39
 1/5 anonim ***** válasza:
70%
Egyáltalán nem gáz.
2021. aug. 26. 10:43
 2/5 anonim ***** válasza:
58%
16 évesen elég fura hogy így gondolkodsz. Mármint oké, valamennyire megértem, de szerinted mennyi az esélye hogy egy 26 éves felnőtt nő egy 10 évvel fiatalabb fiút fog választani?
2021. aug. 26. 12:47
 3/5 anonim ***** válasza:
62%
Nincs ezzel baj, de elég nagy szerencse kell ahhoz, hogy egy idősebb lány szóba álljon veled. Én szó szerint ódzkodom a fiatalabb fiúktól. 21/L
2021. aug. 26. 14:10
 4/5 anonim ***** válasza:
51%
Hagyjad, nekem még a 35-40 is ha jól néz ki.
2021. aug. 26. 15:23
 5/5 A kérdező kommentje:
Én sem gondoltam hogy össze jönnék egy idősebb nővel, tudom hogy esélytelen.
2021. aug. 26. 18:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!