Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek pls?

Figyelt kérdés
Van egy fiú aki régen nagyon tetszett és most pár nappal ezelőtt rám írt tök jól elbeszélgettünk de valahogy mindig szóba hozta az egész alakos képeket meg hogy küldjek neki a végén már nude képeket kért én meg természetesen nem akartam küldeni neki és meg sem nyitottam ezt az üzenetét mert ha igen akkor nagyon szívesen megmondanám neki a magáét de az a baj hogy túl jó szívem van hozzá, szerintetek túl gyerekes hogy ezt tettem...
2021. aug. 24. 20:57
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:
Az utolsónak hogy én ezt értem de azt elfelejtitek hogy a fiúk is ugyanúgy minimum 5-6 tartalékot tartanak maguknál és abból én sem az egyik szeretnék lenni
2021. aug. 25. 10:45
 12/13 anonim ***** válasza:
45%

Mondjuk úgy, hogy ezt minden lány könnyen megteheti, míg a fiúkból max a top 10%. Eleve fiúként jóval több energiát kell belerakni egy udvarlásba.

2021. aug. 25. 11:20
 13/13 anonim ***** válasza:
100%
Ne és ne! Ne küldj az általa kért képekből neki. Ha meztelen nőt akar látni menjen a nudista strandra vagy vegyen egy szexlapot valahol.
2021. aug. 25. 18:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!