Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek pls?

Figyelt kérdés
Van egy fiú aki régen nagyon tetszett és most pár nappal ezelőtt rám írt tök jól elbeszélgettünk de valahogy mindig szóba hozta az egész alakos képeket meg hogy küldjek neki a végén már nude képeket kért én meg természetesen nem akartam küldeni neki és meg sem nyitottam ezt az üzenetét mert ha igen akkor nagyon szívesen megmondanám neki a magáét de az a baj hogy túl jó szívem van hozzá, szerintetek túl gyerekes hogy ezt tettem...
2021. aug. 24. 20:57
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
97%
Ne is küldj neki semmi ilyesmit. Sőt szerintem az a legjobb ha le is tiltod.
2021. aug. 24. 20:59
 2/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm hogy egyetértesz.
2021. aug. 24. 21:09
 3/13 anonim ***** válasza:
100%
Én már szívtam meg ilyennel,mármint kép küldés miatt...meglehet ezzel járni, jól tetted hogy nem küldtél.
2021. aug. 24. 21:09
 4/13 anonim ***** válasza:
100%
Nem vagy gyerekes, jól tetted, hogy nem küldtél képet.
2021. aug. 24. 21:26
 5/13 anonim válasza:
100%

Véletlenül se küldj neki semmi olyan képet. Inkább ő a gyerekes, ha ilyet kér. És valószínűleg ki is használná, visszaélne vele.

Okosan döntöttél.

2021. aug. 24. 21:29
 6/13 anonim ***** válasza:
100%
Gondolom ő sem küldött egész alakos meztelen képeket neked magáról...
2021. aug. 24. 21:42
 7/13 anonim ***** válasza:
87%
Ne küldj képet se neki, se senkinek. Te nem vagy gyerekes, inkább ő a szánalmas, hogy ilyemsire megkér.
2021. aug. 24. 21:44
 8/13 anonim ***** válasza:
9%
Na most akkor legyen valamilyen más is: Pl és is kaptam múlt héten nude fotót egy lánytól. Mert kértem. Természetesen nem fogok vele visszaélni. (Arca nem látszik rajta, ennyire volt okos.) Mi férfiak szeretjük a látványt, és ha nem élőben találkoztok, nem lehet igazából felmérni a másik alakját. Ha nude fotót nem is küldesz neki, egy egész alakos fürdőruhásban mi van? Strandon vadidegeneknek is mutatsz ennyit. Azért ne szidj egy fickót, mert képet kér, ez természetes.
2021. aug. 24. 22:01
 9/13 anonim ***** válasza:
100%
Küldd el a francba és tiltsd le :D ő gyerekes, te egyáltalán nem. Értelmes felnőtt ember legfeljebb a párjától kér, akivel rendszeresen szexel is. Egyáltalán nem természetes, főleg hogy lényegében nem is ismerik egymást, ráadásul tini párkapcsolatok... Büntetőjogi kategória 18 év alattiról meztelen képeket tárolni.
2021. aug. 25. 03:11
 10/13 anonim ***** válasza:
0%

Miért lenne gyerekes valami, ami épphogy felnőttes? :D

Rengetegen küldenek ilyesmit, ez a modern szexualitás és közeledés része. Van aki elzárkózik tőle, van akit beindít ha küldhet, van aki igy akar kedveskedni, van aki szub szerep megéléséért teszi, van aki elköteleződés miatt küld/kér stb. Ha egy lány nem akar talizni 1-2 héten belül, akkor én szoftosan elvárom mert igy tudom hogy nem csak unalomból hülyít. Nyilván megértem, ha nemet mond, de akkor más téren kell odatennie magát, vagy megy a levesbe, mert nem hiszek neki. Túl sok lány szórakozik azzal hogy 5 szimpet etetget unalomból, én nem leszek a hatodik.

2021. aug. 25. 09:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!