Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogyan tudnám lerázni magamról...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan tudnám lerázni magamról őt?

Figyelt kérdés

16 vagyok, és van kb 3 hónapja barátnőm(velem egy idős), viszont kicsit távolabb lakik tőlem(kb 50km), és nem tudunk minden nap találkozni. Viszont itt tetszek egy másik lánynak, aki állandóan bókol, és már nem egyszer mondta, hogy helyes vagyok. Ő nem tudja, hogy van barátnőm, én pedig nem akarok tőle semmit, mivel nem vagyok olyan, hogy egyszerre 100 emberrel járok.

Van valami kultúrált mód arra, hogy lekoptassam magamról anélkül, hogy megbántanám? Nem csúnya vagy ilyesmi, úgyhogy biztos talál valaki mást, de nem akarom megbántani.

2021. aug. 24. 18:28
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Mondd, hogy foglalt vagy, áradozz a barátnődről. Ez olyan bonyolult?
2021. aug. 24. 18:34
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
"Van barátnőm"
2021. aug. 24. 18:43
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
"Szia. Nagyon aranyos vagy, de van párom és szeretem."
2021. aug. 24. 19:09
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Miért nem mondtad meg neki már eddig is hogy van barátnőd? Ez lenne a legnormálisabb, egyenesebb visszautasítás.
2021. aug. 24. 19:15
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
Szerencsétlen nem gondolatolvasó, hogy tudja kinél próbálkozhat meg kinél nem. Az első utalásnál el kellett volna mondani, hogy van barátnőd, de most is ez a legjobb opció.
2021. aug. 24. 19:43
 6/6 anonim ***** válasza:
100%
Ne hagyd, hogy reménykedjen abban, hogy összejöttök, ezért mondd meg neki a valóságot: van barátnőd, akit nem akarsz elhagyni. Ne légy hozzá nagyon közvetlen, inkább rideg. Ebből kitalálja maga is, hogy nem kell Neked.
2021. aug. 25. 18:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!