Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Pár nap múlva elveszítem a...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Pár nap múlva elveszítem a szüzességem, félnem kell?

Figyelt kérdés

A fiú azt mondta hogy szeretné hogy leszopjam, és szeretné a puncim nyalni, illetve szexelni is fogunk, ebbe mind benne vagyok én is szeretném, de kicsit félek.

Nektek milyen volt amikor először kinyaltak?

Milyen volt az első szexetek?

Milyen körülmények között és kivel történt?

2021. aug. 24. 16:08
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
100%

Hova siettek? Miért kell mindennek azonnal megtörténnie? Mi 4 hónap alatt jutottunk el a behatolásig az első barátommal. Fokozatosan haladtunk, mindig nagyon figyelt arra, hogy én is élvezzem, ami történik.

Egyáltalán a saját testedet ismered? Magadat ki tudod elégíteni?

2021. aug. 25. 00:10
 12/18 anonim ***** válasza:
100%
Konkrétan miért félsz?
2021. aug. 25. 13:58
 13/18 anonim ***** válasza:
85%

Fentebb már leírták, hogy mikor van értelme annak, hogy szexeljetek. Még nem feleltél a felvetett kérdéseinkre, pedig fontos lenen (korotok).

Maga a behatolás csak akkor legyen, ha mindkettőtök eléggé benedvesedett. Első alkalom esetén még ne fejezzétek be orgazmussal (talán be sem teljesül), ha nem vagy eléggé nedves, hogy a behatolás könnyebb, kevésbé fájdalmas legyen.

A szűzhártyán való áthatolás fájdalma nem minden nőnél egyforma. Függ a hártya szerkezetétől, de a hímtag vastagságától is a hüvely méretéhez viszonyítva. Eddig még senki sem halt bele, viszont ha az első alkalom jól sikerül (nem mindig így van, de ezzel ne törődjetek), tehát ha az első jól sikerül, akkor a többit már nagyon fogod óhajtani is. Fő, hogy kellően nedves légy.

Ffi.

2021. aug. 25. 17:48
 14/18 anonim ***** válasza:
89%

#13 Debizony van olyan, hogy belehal a fiatal lány az első szexbe. Pl.Indiában egész gyakori. Ha a lány teste éretlen, a pasi meg önző, abból lehet tragédia.

Kérdező. Semmi olyanba ne menj bele, amiben nem vagy egészen biztos, hogy akarod. Bármikor jogod van nemet mondani. Akkor is, ha valamibe belekezdtetek már, de nem esik jól. És a partnerednek is ugyanúgy joga van nemet mondani.

Mindenképp használjatok óvszert, ha eljuttok a behatolásig. Ne fogadj el semmilyen kifogást. Nincs gumi, nincs szex. Egy percig se. Nem a fiú lesz terhes, hanem te.

Bónusz lenne, ha olyan fiúval szeretkeznél, akivel kölcsönösen szerelmesek vagytok egymásba.

2021. aug. 25. 20:15
 15/18 anonim ***** válasza:
76%
Ez mar most rosszul hangzik, es ami rossszul hangzik szar elmeny lesz. Plane h a fiut akit leirtal nem pont tunik jo szuzoltonak.
2021. aug. 27. 18:31
 16/18 anonim ***** válasza:
83%
5 nagyon le lett pontozva pedig csak a szín igazat mondja. De nem baj, az emberek gyűlölik az igazságot. Csak aztán nehogy jöjjön a kesergés, hogy minden fiú egyforma...
2021. szept. 3. 19:10
 17/18 Ozmi válasza:
48%
Szerintem kamu vagy, ez nem így működik.
2021. szept. 5. 15:05
 18/18 anonim ***** válasza:
29%

Egymillió százalék hogy ezt a kérdést nem lány írta ki. De!

Ettől ami a kérdésben le van írva egy lány se veszti el a szüzességét. Vagyis szopás-nyalás. Attól a lány még maradhat szűz. Most komolyan. Mi tartsunk egy trollnak felvilágosító órát?

2021. szept. 17. 15:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!