Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Pár nap múlva elveszítem a szüzességem, félnem kell?
A fiú azt mondta hogy szeretné hogy leszopjam, és szeretné a puncim nyalni, illetve szexelni is fogunk, ebbe mind benne vagyok én is szeretném, de kicsit félek.
Nektek milyen volt amikor először kinyaltak?
Milyen volt az első szexetek?
Milyen körülmények között és kivel történt?
Szexelni akkor érdemes, ha nem azért csinálod, mert elvárják tőled, hanem azért, mert vágysz arra a fiúra. Amúgy az első alkalom túl van misztifikálva, sokszor elég nagy ügyetlenkedésbe fajul, úgyhogy vegyétek elő a humorérzéketeket.
Legyen nálatok óvszer.
Azt javaslom, olvasd el Nina Brochmann és Ellen Stokken Dahl A csoda odalent c. könyvét, abból mindent megtudsz, amit tudnod kell. Van egy kisfilmjük is a szüzesség mítoszáról (youtube, ted.com).
Ha szeretitek egymást, és egy pár vagytok, menj.
Ha a fiú tapasztalt, és megbízol benne, menj. Különben ne.
"Félnem kell?" - Dehogy kell. Picit kellemetlen lesz maga a behatolás, de ebbe még nem sokan haltak bele.;) Viszont akkor még várnotok kell, ha nagyon tartassz a dologtól, különben egy nagyon rossz élményként maradhat meg.
"Nektek milyen volt amikor először kinyaltak?" - Erre viszonylag nehéz válaszolnom, hiszen fiú vagyok, de a barátnőmnek tetszett.:)
"Milyen volt az első szexetek?" - Nekem (nekünk) nagyon fura volt minden elsőre, sokszor elnevettük magunkat, orgazmusról szó sem volt (az aktus alatt), viszont kellően megalapozta a jövőbeli együttléteket.:D
"Milyen körülmények között és kivel történt?" - A barátnőmmel, nyugodt körülmények között esett meg. Más esetben nem is mentem volna bele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!