Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Pár nap múlva elveszítem a...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Pár nap múlva elveszítem a szüzességem, félnem kell?

Figyelt kérdés

A fiú azt mondta hogy szeretné hogy leszopjam, és szeretné a puncim nyalni, illetve szexelni is fogunk, ebbe mind benne vagyok én is szeretném, de kicsit félek.

Nektek milyen volt amikor először kinyaltak?

Milyen volt az első szexetek?

Milyen körülmények között és kivel történt?

2021. aug. 24. 16:08
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
99%
Ha félsz tőle, akkor még inkább ne is kezdj bele.
2021. aug. 24. 16:09
 2/18 anonim ***** válasza:
100%
Akkor ne menj szexelni.
2021. aug. 24. 16:19
 3/18 anonim ***** válasza:
71%
Ha nem félsz akkor menj. De ha félsz akkor lehet még kicsit várnod kéne. De ez tőled függ. Ha nem szeged meg a törvényt (kiskorú nagykoruval szexel) akkor meg mennyél nyugodtan. Csak azért a nemibetegségekre és a védekezésre is gondolj majd. Jó szórakozást!
2021. aug. 24. 16:42
 4/18 anonim ***** válasza:
91%

Szexelni akkor érdemes, ha nem azért csinálod, mert elvárják tőled, hanem azért, mert vágysz arra a fiúra. Amúgy az első alkalom túl van misztifikálva, sokszor elég nagy ügyetlenkedésbe fajul, úgyhogy vegyétek elő a humorérzéketeket.

Legyen nálatok óvszer.

Azt javaslom, olvasd el Nina Brochmann és Ellen Stokken Dahl A csoda odalent c. könyvét, abból mindent megtudsz, amit tudnod kell. Van egy kisfilmjük is a szüzesség mítoszáról (youtube, ted.com).

2021. aug. 24. 16:43
 5/18 anonim ***** válasza:
36%
A srác kihasznál, csak egy darab rongy leszel, amit használ és eldob. Tényleg úgy akarsz emlékezni az elsőre, hogy ennyire naiv voltál, ribiként viselkedtél? Az meg milyen már, hogy előre tudod, mikor fog megtörténni.. Ő találta ki az időpontot, igaz? A srácnak a tested kell, nem a naiv kis lelked. Meg fogod bánni.
2021. aug. 24. 16:57
 6/18 anonim ***** válasza:
90%
Hány éves vagy kérdező?
2021. aug. 24. 16:58
 7/18 anonim ***** válasza:
90%
Együtt vagytok, vagy csak alkalmi lesz? Hány évesek vagytok?
2021. aug. 24. 17:11
 8/18 anonim ***** válasza:
100%

Ha szeretitek egymást, és egy pár vagytok, menj.

Ha a fiú tapasztalt, és megbízol benne, menj. Különben ne.

2021. aug. 24. 17:11
 9/18 anonim ***** válasza:
100%
Ha félsz, nem fogsz tudni ellazulni és kevésbé fogod jól érezni magad. NEM éri meg úgy szexelni, hogy gátlások vannak benned, főleg nem az elsőnél. Várjatok még ezzel egy kicsit, majd ha nem megbeszélitek a dolgot, hanem csak úgy jön, te magad mászol rá a barátodra, na akkor szexeljetek.
2021. aug. 24. 17:33
 10/18 anonim ***** válasza:
90%

"Félnem kell?" - Dehogy kell. Picit kellemetlen lesz maga a behatolás, de ebbe még nem sokan haltak bele.;) Viszont akkor még várnotok kell, ha nagyon tartassz a dologtól, különben egy nagyon rossz élményként maradhat meg.

"Nektek milyen volt amikor először kinyaltak?" - Erre viszonylag nehéz válaszolnom, hiszen fiú vagyok, de a barátnőmnek tetszett.:)

"Milyen volt az első szexetek?" - Nekem (nekünk) nagyon fura volt minden elsőre, sokszor elnevettük magunkat, orgazmusról szó sem volt (az aktus alatt), viszont kellően megalapozta a jövőbeli együttléteket.:D

"Milyen körülmények között és kivel történt?" - A barátnőmmel, nyugodt körülmények között esett meg. Más esetben nem is mentem volna bele.

2021. aug. 24. 18:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!