Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért írhat ilyeneket a lány?
Csak leírta, hogy mit csinál, csinált. Nem kell ebbe semmit se beleképzelni.
Nem is ismered igazán, nem is találkoztál vele, de már meg akarod mondani, hogy mit tehet és mit nem.
Ha neked a cigi kizáró ok, akkor ne beszélj vele. Bár nem tudom, ez a beszélgetésben mégis miért zavar?
A lány nem gondol többre, mint sima barátság.
(Nem azért, de nem vagytok együtt és lényegében csak most kezdett el téged érdekelni, eddig nem is érdekelt téged ő, amikor írt...miert is kellene leraknia a cigit miattad?😅)
1-es találkoztunk már
2-es nem kertem hogy rakja le csak nem értem hogyha tudja hogy nem szeretem nezni hogy cigizik akkor minek küldözgeti meg írja hogy megy cigiert?
Hát itt a 7-esnek van igaza, tényleg semmi jogod megmondani neki mit csináljon. Ahhoz van jogod hogy eldöntsd összejössz-e cigizős csajjal, magyarul hagyd őt és keress olyat, akivel jobban passzolsz, mert már most látszik hogy ég és föld vagytok.
Egyébként is mindent elárul róla már ez a pár sor, a beb.szástól kezdve a cigizésen át a pár szavas beszélgetésekig. Eléggé üresfejűnek tűnik, azon kívül nem látom mi jönne be neked hogy írkál néha és snap-en képeket küld, ezzel azt az érzést keltve hogy valaki érdeklődik irántad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!