Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért írhat ilyeneket a lány?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért írhat ilyeneket a lány?

Figyelt kérdés
Na szóval van egy lány aki még januárban írt rám és beszelgetni kezdtünk (tetszettem neki), de egy idő után abba maradt a beszélgetés. Aztán ra 1 hónapra megint írt de nem nagyon akartam beszélni vele ezért az is csak egy pár szavas beszélgetés volt. Most kedden megint írt és most valahogy máshogy érzek már iránta, tetszik nekem is de nagyon. Viszont most a barátnőjénél van és küldött snapen pár streaket (képet) úgy hogy cigiznek. Írtam neki hogy ne cigizzen meg ilyenek ( nem szokott csak most hogy ott van) próbáltam lebeszélni. Aztán úgy tudja hogy nem tetszik hogy cigizik és mikor megkérdeztem hogy kit csinálnak akkor többször is azt írta hogy mennek cigit venni. Most reggel írtam neki hogy jó reggelt aztán megkérdezte hogy hogy aludtam, mondtam hogy nagyon jól és te? Erre pedig azt írta hogy nem nagyon aludt mert a barátnője bátyjával ivott és filmezett egész este 😕 direkt írja ezeket? Igazából megbeszéltük hogy vasárnap talizunk de nem értem hogy tudja hogy nem szeretem ha cigizik és mégis csinálja és meg el is küldi. Mit jelenthet ez?

2021. aug. 24. 09:25
1 2
 1/12 A kérdező kommentje:
Igazából ez most nagyon kiábrándított 😕
2021. aug. 24. 09:46
 2/12 anonim ***** válasza:
69%

Csak leírta, hogy mit csinál, csinált. Nem kell ebbe semmit se beleképzelni.

Nem is ismered igazán, nem is találkoztál vele, de már meg akarod mondani, hogy mit tehet és mit nem.

Ha neked a cigi kizáró ok, akkor ne beszélj vele. Bár nem tudom, ez a beszélgetésben mégis miért zavar?

2021. aug. 24. 09:49
 3/12 anonim ***** válasza:
50%

A lány nem gondol többre, mint sima barátság.

(Nem azért, de nem vagytok együtt és lényegében csak most kezdett el téged érdekelni, eddig nem is érdekelt téged ő, amikor írt...miert is kellene leraknia a cigit miattad?😅)

2021. aug. 24. 09:53
 4/12 A kérdező kommentje:

1-es találkoztunk már

2-es nem kertem hogy rakja le csak nem értem hogyha tudja hogy nem szeretem nezni hogy cigizik akkor minek küldözgeti meg írja hogy megy cigiert?

2021. aug. 24. 09:59
 5/12 anonim ***** válasza:
100%
#4...hiszen megkérdezted, hogy "mit csinálnak?", akkor mégis mit válaszoljon? Húzza az agyad, ennyi.
2021. aug. 24. 10:04
 6/12 anonim ***** válasza:
54%
El tudom képzelni, hogy húzza az agyad. Szerintem most még ne foglalkozz ezzel. Elég akkor szót ejteni róla, ha már összejöttetek.
2021. aug. 24. 10:06
 7/12 anonim ***** válasza:
38%
Bocs, de mi közöd hozzá hogy cigizik-e vagy nem? Ki vagy te hogy így rendszabályozod? Mert hogy te nem szereted nézni hogy cigizik, kit érdekel? Akkor keres olyat aki nem dohányzik, a lányt meg hagyd békén a hülyeségeddel.
2021. aug. 24. 10:08
 8/12 anonim ***** válasza:
35%

Hát itt a 7-esnek van igaza, tényleg semmi jogod megmondani neki mit csináljon. Ahhoz van jogod hogy eldöntsd összejössz-e cigizős csajjal, magyarul hagyd őt és keress olyat, akivel jobban passzolsz, mert már most látszik hogy ég és föld vagytok.

Egyébként is mindent elárul róla már ez a pár sor, a beb.szástól kezdve a cigizésen át a pár szavas beszélgetésekig. Eléggé üresfejűnek tűnik, azon kívül nem látom mi jönne be neked hogy írkál néha és snap-en képeket küld, ezzel azt az érzést keltve hogy valaki érdeklődik irántad.

2021. aug. 24. 10:27
 9/12 anonim ***** válasza:
54%
Kit érdekel, hogy te szereted e a cigit? Ő cigizik, te idegesitonek tűnsz, na melyik a jobb? 😃
2021. aug. 24. 10:55
 10/12 anonim ***** válasza:
31%
Én erre a lányra nem pazarolnám az időmet, aki más bátyjával iszik. Iszik, cigizik, nekem nem kellene!!!
2021. aug. 27. 16:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!