Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit beszélgessek egy lánnyal?
Figyelt kérdés
Neten beszélgetek vele, lement a szokásos ismerkedés. Másnap még cuki volt, kora reggel rám is írt meg minden. Utána ellaposodott az egész, nem tudok mit kérdezni, mondani már. Kérdezek valami, válaszol, és ennyi.2021. aug. 17. 21:29
1/28 anonim válasza:
Őszintén a növénytermesztéstől kedve minden volt már nekem téma lánynál. A semmit is lehet órákig beszélgetni és még az is érsekes, ha jó a partner.
Tényleg van olyan mikor igazából semmi értelmes dologról nem beszélünk, de mind a kettőnket leköt.
Ha nagyon nem megy akkor nem kell eröltetni, nem vagytok egy hullámhosszon.
2/28 A kérdező kommentje:
De igazából ő is szeretne szerintem, mert rám ír meg kedves stb. Csak ő nem igazán hoz fel témát, én meg ha kérdezek lerendezi pár szóban.
2021. aug. 17. 21:37
3/28 anonim válasza:
Talán akkor itt lenne az ideje elengedni ezeket a "miről beszélgessünk" témákat és rátérni arra hogy mi is a célotok ezzel az egész beszélgetéssel. Gondolon nem online levelezőpartnert keres egyikőtök sem.
4/28 anonim válasza:
Ha már itt megakad a dolog, nem jósolok nagy jövőt.
5/28 anonim válasza:
#4 Igazad van, ha így nem megy, akkor élőben sem fog.
Kérdező! Tegyetek bele új dolgokat: Hívás, hangüzenet, videóchat. Játszhattok kérdezőset is, hogy felváltva kérdezitek egymást izgalmas dolgokról, ami nagyon érdekes hangulatot és beszélgetést eredményezhet.:(
7/28 A kérdező kommentje:
megkérdeztem hogy baszna-e velem, jó lesz szerintetek ?
2021. aug. 17. 23:21
9/28 A kérdező kommentje:
azt hogy ne perverzkedjek
2021. aug. 17. 23:28
10/28 anonim válasza:
Gratulálok! Szerintem így soha az életben nem lesz barátnőd...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!