Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ilyenkor mit csináljak?
Van egy srác aki kb 2 hónapja rámhajtott, de kimondta hogy ő nem kapcsolatot akar. Sokszor taliztunk és egyszer amikor részeg voltam megfogtam a kezét és hagytam hogy ölelgessen meg simogasson, és másnap megakart csókolni. Akkor visszautasítottam mert nekem épp alakulóban volt mással amiből aztán nem lett semmi. Pár hete újra elhívtam ezt a fiút talizni és akkor utaltam rá hogy végülis a kapcsolatból nem lett semmi és egy kicsit én nyomultam rá, fogtam meg a kezét,ölelgettem ilyesmi. Ő annyira nem próbálkozott de nekem hagyta. Azóta viszont megint eltávolodtunk és mostanában akárhányszor hívtam nem jött el talizni(konkrétan vagy 4x visszautasította). De pl tegnap amikor összefutottunk az utcán odajött és csakúgy megölelt.
A kérdésem az,hogy hogyan adjam a tudtára világosan hogy mostmár benne lennék a dologban? Továbbra sem akarok vele kapcsolatot,csak kavarni,barátság extrákkal. És nem is akarom hogy azt gondolja
Tudom hogy ezek után elég gáz,de azért merek mégis próbálkozni nála mert biztosan tudom hogy nem volt szerelmes belém és nem akart semmi komolyat,szóval nem bántottam meg, és azt gondolom hogy ha akkor eléggé vonzódott hozzám az nem múlik el annyira hogy ne menjen bele. És ha el is utasít,végülis én is megtettem szóval 1-1
Viszont nem tudom hogyan kerülhetnék a közelébe így? Ha eddig mindig visszautasította ha elhívtam,igaz egyszer pl tényleg táborban volt,meg állítólag most sem ér rá, de akkor addig hívogassam el amíg el nem jön végre? Vagy mit mondjak neki? Esetleg ebből biztos lejött neki hogy akarok valamit és ha akar majd ő keres?
Amúgy csak mond meg neki kerek perec, hogy bocsi, de le akarok veled feküdni, mert nincs más. A legrosszabb esetben azt mondja, hogy bocsi, de erre már van partnerem, te meg megtudod, miért koptatott le és nincs mit félreérteni.
Lehet ribizlizni itt is, csak szerintem a lány pontosan tudja magáról, hogy mi az amit bevállal, mi az amit nem és nem hiszem, hogy meg fogja hatni, hogy minek nézik itt a kommentek között :D (Respekt amúgy:D)
Aztán majd lesz ami lesz. Én is úgy voltam vele, hogy nincs senkim, egy exemnek sincs, úgyhogy megkérdeztem, hogy nem mehetek-e át. A srác nem utasított vissza, úgyhogy okoztunk egymásnak egy jó napot. Jobb esetben én meg ő tudunk róla és semelyikünket nem érdekli, hogy mit gondolnak random emberek rólunk :D
Köszi mindenkinek, a "kioktatást" is, végülis jogos olyan szempontból hogy valaki szerint tényleg ribis nem kapcsolatban. De én úgy vagyok vele hogy ha mindketten akarjuk..csak azt nem tudom hogy ő még akarja e:D
Most várok egy kicsit mert tényleg nagyon nyomultam rá,aztán valamilyen indokkal elhívom
Köszi szépen:)) majd lesz ami lesz nem görcsölök rá, végülis mégcsak nem is kapcsolat
Amúgy 16 éves vagyok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!