Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ilyenkor mit csináljak?
Van egy srác aki kb 2 hónapja rámhajtott, de kimondta hogy ő nem kapcsolatot akar. Sokszor taliztunk és egyszer amikor részeg voltam megfogtam a kezét és hagytam hogy ölelgessen meg simogasson, és másnap megakart csókolni. Akkor visszautasítottam mert nekem épp alakulóban volt mással amiből aztán nem lett semmi. Pár hete újra elhívtam ezt a fiút talizni és akkor utaltam rá hogy végülis a kapcsolatból nem lett semmi és egy kicsit én nyomultam rá, fogtam meg a kezét,ölelgettem ilyesmi. Ő annyira nem próbálkozott de nekem hagyta. Azóta viszont megint eltávolodtunk és mostanában akárhányszor hívtam nem jött el talizni(konkrétan vagy 4x visszautasította). De pl tegnap amikor összefutottunk az utcán odajött és csakúgy megölelt.
A kérdésem az,hogy hogyan adjam a tudtára világosan hogy mostmár benne lennék a dologban? Továbbra sem akarok vele kapcsolatot,csak kavarni,barátság extrákkal. És nem is akarom hogy azt gondolja
Tudom hogy ezek után elég gáz,de azért merek mégis próbálkozni nála mert biztosan tudom hogy nem volt szerelmes belém és nem akart semmi komolyat,szóval nem bántottam meg, és azt gondolom hogy ha akkor eléggé vonzódott hozzám az nem múlik el annyira hogy ne menjen bele. És ha el is utasít,végülis én is megtettem szóval 1-1
Viszont nem tudom hogyan kerülhetnék a közelébe így? Ha eddig mindig visszautasította ha elhívtam,igaz egyszer pl tényleg táborban volt,meg állítólag most sem ér rá, de akkor addig hívogassam el amíg el nem jön végre? Vagy mit mondjak neki? Esetleg ebből biztos lejött neki hogy akarok valamit és ha akar majd ő keres?
Hát lehet hogy tényleg rá kell kérdeznem ha eddig nem vágta le:/ de beégni nem akarok,igaz én is visszautasítottam egyszer
Amúgy nem azért akarom ennyire, mert ha már nincs a másik akkor ő is jó,egyszerűen a másik fiúval előbb kezdtünk ismerkedni ez meg csak közben jött és így éreztem tisztességesnek,ráadásul vele akkor komolyan gondoltuk. Ha ez nincs már akkor belementem volna. Mondjuk lehet hogy ő ezt nem tudja
Ribizli riadó. Dehogynem azért kell mert nincs más, ne kezdd el hogy mennyire tisztességes vagy. Ha az lettél volna, akkor nem engeded hogy simogasson, ölelgessen és nem hülyíted, mikor más sráccal ismerkedtél közben (akit szintén hülyének néztél, hisz engedted hogy más taperoljon míg kavartatok).
Jobb esetben a srácnak is ez leesett és dobott, ezért sem akar találkozni.
Azt beismerem hogy tényleg tudok nagyon nyomulós lenni és nagyon ragaszkodni,de szerintem akkor tisztességes voltam, azonnal elmondtam neki hogy mi a helyzet a másik fiúval. Eredetileg barátként találkozgattam vele.
Azt viszont tudom hogy tényleg csak szexet akart,vagy legalábbis kavarni és ezt vállalnám is,az érdekelt hogyan tudathatnám vele hogy benne lennék.
Amúgy akkor ő is azt mondta,hogy csak azért akarná mert nincs más és hogy legyen valami
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!