Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek baj van velem?
Rosszul érzem magam ha a barátommal el egyek bulizni. Nem nagyon bírom a barátainak a barátnőjét, olyan egyforma az egész és nagyképű. Alapból nehezen ismerkedem és eléggé idegesítő hogy csak a barátommal tudok beszélni buliban, mások hozzám se szólnak. A másik része meg az, hogy gyomoridegem van ha együtt alszunk a barátommal. Nagyon nagyon szeretem őt, ő is engem, lassan 9 hónapja együtt vagyunk de még nem feküdtünk le. Ha mellette vagyok akkor megjön a kedvem, de előtte, míg nem találkozunk idegeskedek mert félek a terhességtől meg attól hogy a szüleim megtudják, lehet nem vagyok elég érett rá? Tudom hogy védekezni kell, és a megfelelő emberrel kéne csináljam, és szerintem ő lenne az, mert odafigyel rám, nagyon törődik velem, és nem csinál semmit nekem ha nem akarom. Tudom sok kérdés ez így egyszerre de kérlek adjátok valami tanácsot
17/L
Ennyi idősen nem ritka a bizonytalanság és nem is feltétlen baj. Az, hogy a baráti társaságába nem tudsz beilleszkedni, nem biztos, hogy a te hibád, de én azért megpróbálnám megtalálni velük a közös hangot, szólnék a barátodnak, hogy kérdezze meg mi bajuk lehet veled, legyenek kicsit érdeklődőbbek. A végképp nem megy akkor ne találkozz velük, lehet ez a barátodnak nem tetszene, de elméletben el kéne fogadnia.
Ha megbízol a barátodban, és védekeztek, nincs mitől tartanod az első együttléttel kapcsolatban, de van aki ilyenkor még tényleg nem áll rá készen lelkileg (ezt sajnos nem tudom látatlanban megmondani, csak te tudhatod), az mindenesetre jel lehet, hogy ennyire tartasz tőle. Én nem vagyok a hazudozás híve, de úgy vagyok vele, hogy nem kell mindenről tudni a szülőknek, persze ez függ a kapcsolatotoktól is, de nem hiszem, hogy ezt külön be kell jelenteni a szülőknek, egy idő után úgyis sejtik (tudják), hogy két tini, akik együtt vannak, nem csak sakkozni járnak össze. Azt a fiúk általában nem szeretik ha sokáig halogatod a témát, de azt írtad, hogy nagyon szeret, ha tényleg így van, akkor megértő lesz, és kivárja a neked megfelelő alkalmat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!