Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kinek nincs párja?
Nekem sincs.De nem is baj.Majd egyszer jön az illető ha jönnie kell ha meg nem akkor nem :D
Szerintem jobb egyedül mint egy boldogtalan,kamu kapcsolatban.Ahol a másik fél állandóam hazudozik vagy megcsal.Vagy szimplán letojik magasról.
Szóval jobb boldog szinglinek lenni,mint boldogtalan párkapcsolatban lenni.
24 L
#22 Nagyon igazad van, teljesen egyetértek veled és én is így vagyok vele! 😊
24/F
Kérdező! Láttam, hogy írtál privátot, de inkább itt válaszolok:)
(A kérdés: Hogy értetted, hogy boldogtalan párkapcsolatban?)
Arra értettem, ha pl. nem őszinték az érzések egymás iránt, ha nem passzolnak össze, nincsenek egy hullámhosszon, vagy ha az egyik fél csalja a másikat/bántalmazza fizikálisan vagy verbálisan/kihasználja a partnerét vagy csak játszadozik a másikkal, esetleg nem bízhatnak egymásban, rosszul érzik magukat együtt, nincs meg az a biztonságérzet vagy csak szimplán nem boldogok egymás társaságában stb. Ilyesmikre gondoltam boldogtalan párkapcsolat alatt.
#26 voltam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!