Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kinek nincs párja?

Figyelt kérdés

2021. aug. 13. 16:01
1 2 3 4
 21/32 anonim ***** válasza:
100%
Nekem sincs🙋🏻‍♀️ Inkább vagyok egyedül,mint egy kamu kapcsolatban, ahol hazudoznak nekem és csak szórakoznak velem.
2021. aug. 13. 22:55
 22/32 anonim ***** válasza:
89%

Nekem sincs.De nem is baj.Majd egyszer jön az illető ha jönnie kell ha meg nem akkor nem :D

Szerintem jobb egyedül mint egy boldogtalan,kamu kapcsolatban.Ahol a másik fél állandóam hazudozik vagy megcsal.Vagy szimplán letojik magasról.

Szóval jobb boldog szinglinek lenni,mint boldogtalan párkapcsolatban lenni.

24 L

2021. aug. 14. 01:29
 23/32 anonim ***** válasza:
84%

#22 Nagyon igazad van, teljesen egyetértek veled és én is így vagyok vele! 😊

24/F

2021. aug. 14. 02:25
 24/32 A kérdező kommentje:
Nem csak kamu kapcsolat lehet! Olyan is van ahol nincs megcsalás, hazudozás és nincs letojva az ember a magasból. Boldog párkapcsolat is lehet!!!!
2021. aug. 14. 11:54
 25/32 anonim ***** válasza:
100%
nekem sincs lol
2021. aug. 14. 12:24
 26/32 anonim ***** válasza:
100%
Nekem sincs, bár én már szeretnék. Viszont nem mennék bele akármilyen kapcsolatba, szerintem is jobb egyedül, mint egy boldogtalan párkapcsolatban. Valamint vannak szerintem elég magas elvárásaim azokon kívül is, hogy hűséges, őszinte, megbízható legyen az illető. Azt a személyt keresem, aki hasonlít hozzám, ugyanaz a világnézetünk, humorunk, gondolkodásmódunk is stb.:) Szóval én inkább a lelkitársam keresem, bár egyelőre nagyon nem találom.
2021. aug. 16. 12:50
 27/32 anonim ***** válasza:
92%

Kérdező! Láttam, hogy írtál privátot, de inkább itt válaszolok:)

(A kérdés: Hogy értetted, hogy boldogtalan párkapcsolatban?)

Arra értettem, ha pl. nem őszinték az érzések egymás iránt, ha nem passzolnak össze, nincsenek egy hullámhosszon, vagy ha az egyik fél csalja a másikat/bántalmazza fizikálisan vagy verbálisan/kihasználja a partnerét vagy csak játszadozik a másikkal, esetleg nem bízhatnak egymásban, rosszul érzik magukat együtt, nincs meg az a biztonságérzet vagy csak szimplán nem boldogok egymás társaságában stb. Ilyesmikre gondoltam boldogtalan párkapcsolat alatt.

#26 voltam

2021. aug. 16. 13:13
 28/32 A kérdező kommentje:
26-os nagyon köszönöm, hogy válaszoltál! 😊
2021. aug. 16. 13:16
 29/32 anonim ***** válasza:
82%
Igazán nincs mit:)
2021. aug. 16. 13:19
 30/32 anonim ***** válasza:
100%
Énnekem
2021. aug. 21. 13:07
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!