Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit gondoltok egy ilyen lányról? Jogosan ment el a kedvem tőle?
Távoli ismerősöm a lány, elit gimibe jár, 17 éves. Elméletileg nem olyan, mint a mai lányok többsége, kapcsolata sem volt még. Viszont nemrég a barátaival volt nyaralni, elmentek egy szórakozóhelyre, részegre itta magát, és élete első csókja egy vadidegen fiúval történt meg, ráadásul alig emlékszik rá. Azt sajnos nem tudom, hogy miként vélekedik erről, de nem hivatalos infók szerint nem büszke rá. Eddig szimpi volt, viszont ezek után teljesen elment tőle a kedvem. Jogosan érzem ezt? Mit gondolnátok egy ilyen lányról?
18F
Én ittam régen sokat és smároltam is, sőt voltak olyan dolgok amitől kitérnél a hitedből, egyáltalán nem bánom, jókat buliztam, aztán abbahagytam, 40 éves vagyok.
Ne bocsáss meg annak a lánynak, ne büntesd szegényt magaddal. Én nem nagyon találkoztam ilyen beszűkült 18 évessel, mint amilyen te vagy, de úgysem lett volna belőle kapcsolat. Keress valami unalmas szüzlányt, aki még a szobájából se jött ki soha, aztán legyetek boldogok.
Jajj, hányszor smároltam részegen valakivel...
Miután a csaj szingli, így azzal kavar, dug, meg ilyenek, akivel akar. A saját lelkiismerete, hogy mit csinál. Én is ezt csináltam, mondjuk nem tajték részegen, inkább csak ittasan (pont azért, mert ott még tudok magamra is vigyázni xD)
Keress egy másik lányt, bár nem hiszem, hogy ebben a korosztályban találsz olyat, aki nem szeret néha kirúgni a hámból...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!